+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

snow

Бела седмица за фамилии


Почетна страна  >  odmor-za-porodice
loading ...

Вие сте наша инспирација


Тимот на Skifun е ваш голем круг на пријатели, кој внимателно и долго работеше за остварување и организирање на програмата „Фамилијарен КЛУБ *Бела Седмица* во најпознатите ски центри на Австрија, Италија и Франција. Во текот на годините, формиравме стручен, млад и креативен тим, кој во секој момент ќе им помогне на вашите деца да научат да скијат или да ја усовршат техниката на скијање. По активен скијачки ден, инструкторите - аниматорите организираат дружење за децата, за да се запознаат, да се дружат и да имаат незаборавен зимски распуст! На крајот од дружењето, организираме трка, каде што следуваат награди, дипломи, медали и завршна забава.

За останатите членови на семејството - НЕСКИЈАЧИ имаме организирана школа за скијање, за почетници или доколку сакате да го усовршите скијањето. Можете да се пријавите САМО во агенција, на групна или индивидуална настава.

Неделниот скијачки курс во програмата Белата недела е отворен за млади луѓе на возраст од 4 до 14 години и работи секој ден помеѓу 9:30 и 14:00 часот. Бидејќи сме свесни дека нивоата на вештини за скијање се разликуваат меѓу децата, нашите лиценцирани инструктори веќе првиот ден на снегот ги тестираат децата, врз основа на што се формираат групи до 8 лица.

Но, тоа не е сè; Од оваа година ги реализираме и Вашите желби за индивидуално учење. Заедно со нашиот тим на наставници, решивме да ви понудиме индивидуална опција за учење за родителите или децата, но не повеќе од три лица во рок од еден час. Зошто? Затоа што сакаме да се посветиме на вашите желби и скијачките предизвици. Распоредот за индивидуалните часови се врши со наставник на самиот сајт. Цената на првиот поединечен час е 25 евра, а секој дополнителен- 15 евра.

Иако сме најдобриот тим за скијање во регионот, учењето е дел од нашата генетика. Кога ќе слушнеме дека подобро од ова не е можно, сакаме уште повеќе да ги поместиме границите. Ова е исто така и мисијата на Белата недела за семејства, која ја формираме заедно со нашите партнери во Австрија, Италија и Франција.

Тим SKIFUN

П.С. Семејството на Новак уште жали што минатата година не побрзаа, бидејќи сите термини беа распродадени.

За кого е наменета програмата 

групен курс за скијање и сурфање на словенечки јазик за млади од 4 до 14 години
Можност за резервација на индивидуално учење за возрасни
Проверени ски патеки.

Ски инструктори со дозвола од Меѓународната ски федерација (ФИС)
Проверено сместување во близина или директно по должината на патеките
Можност за Spa & Wellness центри со детски игралишта
 

Избери ја најдобрата програма „Бела Седмица“

Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.