+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

snow

Новогодишно скијање


Почетна страна  >  new-year
loading ...

Празнична снежна магија


Дами и господа,

на крајот на денот сè во животот се врти околу личната среќа и тоа кој си и што правиш. Секој почеток на ново поглавје претставува продолжение на претходното. Направете го тоа што го сакате, дури и ако е на граница на возможното, тоа е нешто вредно за восхит.

Да се биде дел од магичната новогодишна ноќ на ски патеката е задоволство, кое сакаме да го споделиме со вас. И да, нема подобро чувство од 1ви Јануари да се доживее на скии !

Свесни сме дека цените на новогодишните пакети се повисоки од просечните, па затоа во подготовката на понудата баравме добар сооднос на цената и квалитетот, како би можеле да ја испратиме старата и да ја пречекаме Новата година во прегратките на снежните Алпи.

Екипа SKIFUN

Ексклузивни празнични пакети 
Новогодишни празници
Декември и јануари
Проверено сместување
Ски карта
Ексклузивни услови


Ски пакети на крајот на декември
Австрија, Италија , Франција
Новогодишна забава во центарот на местото
 

Нови приказни, нови победи

Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.