+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


San Martino di Castrozza

Почетна страна  >  Italija  >  San Martino di Castrozza
Сместување
16 Сместување
Ски патекa
60km Ски патекa
До
1404m До 2357m

San Martino di CastrozzaSan Martino di Castrozza станува од година во година се попопуларен ски ресорт. Нуди квалитетно сместување по пристапни цени. Има големо лизгалиште во градот и бројни дополнителни понуди - барови, дискотеки, продавници, ресторани, apres ski-забави.

Градот и истоимениот ски ресорт се наоѓаат во срцето на националниот парк Peneveggio Pale di San Martino. Освен незаборавниот поглед, кој паѓа на врвовите на Cimon della Pala (3184 m),Rosetta (2743 m), Pala di S. Martino (2982 m) и Vezzana (3192 m), кои се сместени околу гратчето налик на амфитеатар, националниот парк исто така е познат по многу густите и богати шуми, живеалиште за многу животни.
Беспрекорно уредените патеки, погледот на грандиозните врвови на Доломит е вистински рај за скијачите, а ништо помалку за бордерите. Снежниот парк, Tongola парк, кој е долг како целата патека со скокалници и рампи од сите можни видови.
Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има неколку мали продавници.
1 Пекара
Во местото има неколку мали пекари.
1 Туристичко биро
Туристички информативен центар, телефон +39 439 768 867.
1 Банка/банкомат
Банка во местото и неколку банкомати.
1 Продавница за сувенири
Повеќе продавници со сувенири и локални производи.
1 Полициска станица
Полициска станица во местото, телефонски број +39 4396 8234 или унифициран број 112
1 Пошта
Пошта San Martino di Castrozza, отворена од утро секој ден, освен во неделите. Телефон +39 4396 8074
1 Болница
Болница Feltre, 47 км оддалечена од San Martino di Castrozza.
1 Лекар
Брза помош: 118
1 Прва помош
Брза помош: 118
1 Стоматолог
Стоматолошка ординација Studio Odontoiatrico Andersson & Verrocchi, отворена секој ден освен во недела . Телефонски број +39 439 762 498
1 Аптека
Аптека Farmacia Dott. Trentini, телефонски број +39 439 768 707
1 Планинска служба
Планинска служба : 118
1 Музеј
Музеј Ecomuseum San Martino, музеј на екологијата и човековото однесување. Сите информации и резервации на веб-сајтот на www.ecomuseo.vanoi.it или по телефон +39 439 719 106.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Затворен тениски терен
Затвореното тениско игралиште се наоѓа во San Martino Sports Centre.
1 Спортски центар
San Martino Sports Centre (тенис, карпа за качување, терен за кошарка, ракомет, мал фудбал ).
1 Лизгалиште
Покриени лизгалиште Prà delle Nasse големина 32x60 м. Можност за изнајмување на лизгалки, бар.
1 Качување по мраз
Во организација на локалното училиште , во близина на местото San Martina се наоѓаат 20 ледени карпи за качување.Повеќе информации на +39 439 768 795
1 Санки со коњска запрега
Панорамско возење со коњска кочија во местото и блиската околина во времетраење од околу половина час. Информации и резервации по телефон +39 347 966 7648
1 Snowshoeing
Организирано од агенцијата Alpine Guides , тури секој ден во зависност од временските услови. Сите информации и резервации по телефон +39 3429 813 212
1 Ski touring
Незаборавно freeride искуство во близина на San Martinо , нуди еднодневни или повеќедневни обиколки. Групите се прилагодени на нивото на знаење и индивидуалните желби. Информации во туристички информативен центар.
1 Ноќен клуб / дискотека
Во местото има неколку помали клубови.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.