+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Pinzolo

Почетна страна  >  Italija  >  Pinzolo
Сместување
8 Сместување
Ски патекa
32km Ски патекa
До
800m До 2100m

PinzoloPinzolo е познат по традиционaлнoто гостопримство и прекрасна природа. Од врвот Doss del Sabion,, на 2100 м н.в., каде ве носи жичарница, ќе ве воодушеви погледот на Dolomiti и Brentа, спроти Адамеловиот Глечер Presan. Ски патеките се наменети за скијачи од сите нивоа, сноубордери и оние кои сакаат сами да се тестираат во скокови и вратоломии во добро одржуван снежен парк. Ски патеките се поврзани со брзи и модерни жичарници.
Тоа е идеално место за семејства и обезбедува многу активности за децата. Pinzolo и Val Renden нудат многу дополнителни можности за спортисти: од ски трката во Carisol (5 км од должината на кружната патека, 2 км осветлена во вечерните часови) до пешачење по снег во прекрасната долина на природниот парк Adamello Brenta.Понуда на спорт и забава


1 СПА центар:
Информации за работното време на СПА центарот се може да најдете на рецепција.
1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Има повеќе маркети
1 Пекара
Има мали пекарници
1 Туристичко биро
TIC Pinzolo, тел.бр. +39 0465 501 007.
1 Банка/банкомат
Има една банка и повеќе АТМ-и
1 Продавница за сувенири
Повеќе мали продавници за подароци и локални производи
1 Полициска станица
Полициска станица Pinzolo, тел.бр.+39 0465 443366 или 112.
1 Пошта
Пошта Pinzolo,затворена за викенд.
1 Лекар
Медицинска и спасувачка служба:118
1 Прва помош
Медицинска и спасувачка служба:118
1 Стоматолог
Стоматолог Dr. Freddi Centurelli. Тел.бр. +39 0465 503 544.
1 Аптека
Аптека во центарот,отворена секој ден.
1 Планинска служба
Планинска служба,заеднички број 118
1 Кино
Кино Paladolomiti Pinzolo.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Лизгалиште
Затворено лизгалиште во спортската сала Pinzolo Ice, oтворено секој ден освен кога има натпревари.Тел.бр. +39 0465 501 612.
1 Качување по мраз
Качување по замрзнат водопад со водич. Сите информации на телефонскиот број +39 0465 502 111.
1 Санки со кучешка запрега
Возење со кучешка запрега низ околината. Сите информации на телефонскиот број +39 333 1328 490.
1 Snowshoeing
Шетање по снег со водич, секој ден, во зависност од временските услови. Информации на телефонскиот број +39 0465 501 007.
1 Ski touring
Организирани тури низ околните планини со лиценциран водич. Можност за изнајмување на опрема. Сите информации на телефонскиот број +39 0465 502 111.
1 Параглајдинг
Параглајдинг лет во тандем,резервација и информации на тел.бр. +39 0465 501 007.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.