Pejo
+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

Pejo

Почетна страна  >  Italija  >  Pejo
Сместување
2 Сместување
Ски патекa
16km Ски патекa
До
1160m До 3000m

PejoPejo е познат како најстар зимски центар во Val di Sole. Со својата позиција во срцето на Националниот парк Stelvio, овој ски центар со својата 70-годишна историја, поминува низ целата долина, па се до врвовите на планината Cevedale. Семеен и мирен ски центар за скијачи кои сакаат мирен одмор. Самата долина се состои од неколку мали села, кои заедно се совршено поврзани со бесплатен автобус.Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има маркет.
1 Пекара
Во местото има повеќе пекари.
1 Туристичко биро
Туристички информативен центар, тел. број +39 0463 753 238.
1 Банка/банкомат
Во местото има повеќе банки и банкомати.
1 Продавница за сувенири
Помали продавници за сувенири и локални производи.
1 Лекар
Медицински центар, унифициран број 118.
1 Прва помош
Прва помош, унифициран број 118.
1 Планинска служба
Планинска служба, унифициран број 118.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Качување по мраз
Качување по замрзнат водопад, можност за изнајмување на опрема. Сите информации на телефонскиот број +39 0463 973 278.
1 Snowshoeing
Планинарење со водич, секој ден, во зависност од временските услови. Сите информации на телефонскиот број +39 0463 970 046.
1 Ski touring
Тури низ околните планини и места, со лиценциран водич. Можност за изнајмување на опрема. Сите информации на тел. број +39 0463 901 151.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.