+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Passo San Pellegrino

Почетна страна  >  Italija  >  Passo San Pellegrino
Сместување
14 Сместување
Ски патекa
100km Ски патекa
До
1370m До 2513m

Passo San PellegrinoPasso San Pellegrino заедно со Falcada и Alpe Lusio ја прават ски областа Tre Valli, која е дел од големото неповрзано подрачје Dolomiti Superski. Градот се наоѓа на врвот на шумскиот превој каде на располагање Ви се сите сместувања. Passo San Pellegrino е популарна ски дестинација затоа што покрај квалитетната понуда на сместувања нуди и одлично скијање . Заради својата одлична локација има и голем број сончеви денови, што дополнително ќе го збогатат вашето скијање и ќе понудат прекрасни погледи на планините во околината.
Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Банка/банкомат
Банкомат кај благајната за ски картите.
1 Полициска станица
Полиција: 112
1 Прва помош
Прва помош: 112
1 Планинска служба
Планинска служба: 112

Дополнителна понуда за скијачи


1 Snowshoeing
Планинарење со водич, секој ден во зависност од временските услови. Информации и резервации на тел. број +39 0462 609 500.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.