+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Monte Bondone

Почетна страна  >  Italija  >  Monte Bondone
Сместување
6 Сместување
Ски патекa
23km Ски патекa
До
1300m До 2090m

Monte BondoneЦелото внимание овде е усмерено на неверојатните цени и одличните ски услови за фамилии и нивното уживање на снегот . Monte Bondone е релативно лесно достапен ( на неколку минути возење од Trenta-Lago di Garda) и нуди 23 км широки патеки идеални за фамилии. Нуди сместувачки капацитети на ски патеките, детска градинка, ски бар, ски школа, одвоени патеки за почетници, baby cross , анимации и други работи. Во ски центарот има и одличен Snowpark изграден 2013 година за Универзијадата, чиј домаќин беше. Домаќините се горди на ски центарот и го нарекуваат Рај за фамилии. Два пати неделно има ноќно скијање , а DJ пушта музика во арената на целта.
Сето ова укажува дека Monte Bondone е идеален избор за фамилијарно скијање.Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има продавница.
1 Пекара
Во местото има пекара.
1 Туристичко биро
ТИЦ Monte Bondone, тел. број + 39 461 947 128.
1 Банка/банкомат
Во местото има банкомат.
1 Продавница за сувенири
Повеќе продавници со сувенири и локални производи.
1 Полициска станица
Полиција : 112.
1 Лекар
Медицинска служба и спасувачка служба , унифициран број: 118.
1 Прва помош
Медицинска служба и спасувачка служба , унифициран број: 118.
1 Планинска служба
Планинска служба, унифициран број: 118.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Лизгалиште
Отворено природно лизгалиште, работи секој ден. Билет 3 €. Можност за изнајмување на лизгалки.
1 Качување по мраз
Качување по леден водопад со водич. Телефон за информации и резервации +39 347 7031 435.
1 Snowshoeing
Прошетка со чевли за снег со водич. Телефон за информации и резервации +39 339 2689 854.
1 Ski touring
Организирани тури по локалните ридови придружени со лиценциран водич. Можност за изнајмување опрема. Телефон за информации и резервации: +39 347 7031 435.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.