+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Malga Ciapela

Почетна страна  >  Italija  >  Malga Ciapela
Сместување
1 Сместување
Ски патекa
63km Ски патекa
До
1440m До 3269m

Malga Ciapela


snow

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.