+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Andalo

Почетна страна  >  Italija  >  Andalo
Сместување
14 Сместување
Ски патекa
50km Ски патекa
До
1050m До 2125m

AndaloAndalo се наоѓа во долината меѓу планинското подрачје Dolomiti Brenta и ски центарот Paganella .Ски центарот може да се пофали со модерни уреди кои се меѓусебно поврзани. Во местото има многу сместувачки капацитети, апартмани и хотели ,кои ги задоволуваат потребите на гостите. Има и многу дополнителни понуди,околу 100.000м2 спортско обоени површини. Andalo се граничи со националниот парк Adamello Brenta. Значи, Андало е комплетна опција за уживање или активен одмор во тек на целата година.Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има повеќе продавници.
1 Пекара
Во местото има повеќе мали пекарници.
1 Туристичко биро
ТИЦ отворен секој ден. Тел.бр. +39 0461 585 836.
1 Банка/банкомат
Unicredit Bank и 2 АТМ-и во местото.
1 Продавница за сувенири
Неколку продавнички со сувенири и локални производи.
1 Полициска станица
Полиција :112
1 Пошта
Пошта Андало,отворена секој ден освен недела.
1 Лекар
Медицинска служба и спасувачка служба: 118
1 Прва помош
Медицинска служба и спасувачка служба: 118
1 Стоматолог
Стоматолог Dr. Mario Cortelletti, тел.бр. +39 0461 585559.
1 Аптека
Farmacia Andalo аптека, затворена во недела.Тел:+39 0461 585 201.
1 Планинска служба
Планинска спасувачка служба:118
1 Кино
Кино во близина на спортскиот комплекс.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Спортски центар
Andalo Life Park: базен, фитнес, сали, водени вежби, лизгалиште.
1 Лизгалиште
Покриено лизгалиште во спортскиот комплекс Andalo Life Park , отворен секој ден, освен кога има хокеарски натпревари и натпревари во уметничко лизгање. Можност за изнајмување и острење на лизгалки.
1 Качување по мраз
Искачување по замрзнатите водопади во областа со локален водич. Сите информации и резервации на +33 0461 585 353.
1 Санки со коњска запрега
Коњски запреги со санки или кочии што ве водат низ околните шуми. Сите информации и резервации на +39 0461 585836 ..
1 Snowshoeing
Пешачење по снег со водич, тура достапна секој ден, во зависност од времето. Информации и резервации на +39 0461 585836.
1 Ski touring
Водени тури низ околните планини придружени со лиценциран водич. Можност за изнајмување на опрема. Сите информации и резервации на +39 0461 585836.
1 Параглајдинг
Тандем скок сопадобран,информации и резервации на +39 0461 1860 977.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.