+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Italija

Уживање за сите сетила

Почетна страна  >  Italija

Повеќе за Италија

flag
Прифатете го она што животот го нуди, уживајте и бидете среќни. Тоа е начин на живот. Тоа е Dolce Vita. Benvenuto alla Bella Italia!

Целиот свет тоа го мисли , и ние се сложуваме : Доломитите се едни од најубавите планини на светот. И ако го додадеме ова на италијанскиот животен стил и магичните падини, добиваме љубовна бајка на снегот.

Одлична храна, најквалитетни вина, најубави ски пејзажи, живописни места и квалитетното сместување се главните карактеристики на Италија, што е поим на совршен зимски одмор. Описот на скијање во Италија отсекогаш бил и ќе биде само во суперлатив. Проверете!
Уживајте во животот, во сето она што ни го нуди и бидете среќни. Не, тоа не е само животна мисла. Тоа е начин на живот. Ова е Dolce Vita. Benvenuto alla Bella Italia!!

Светската јавност е обединета; Доломитите се едни од најубавите алпски планини во светот. И ако на тоа го додадеме италијанскиот начин на живот и волшебните ски центри, добиваме љубовна бајка на снегот.

Врвна кујна, одлични вина, најубавите ски-делови во светот и живописното алпско сместување се италијански одлики што го претставуваат концептот на зимско разгалување.

Скијањето во Италија е за SKIFUN секогаш полно со предизвици , кои секоја година ги надградуваме со нашите партнери со докажано сместување и ски карти под ексклузивни услови.

ВО БРОЈКИ

Активни ски ресорти : 25+
Највисок ски ресорт : 3.899 м.н.в.
Најголема висинска разлика : 2.337 м
ТОП 3 SNOW/FUN ПАРКОВИ

Val Gardena
Livigno - Carosello 3000
Campiglio - Dolomiti di Brenta
loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.