+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

Les Lumieres de Neige

Повеќе за местото    Повеќе за ски ресортот   
Добар сооднос на цена и услуга е тоа што првенствено ги привлекува гостите кон апартманите Les Lumieres de Neige.Се наоѓаат во сончевата долина Maurienneна ски центарот Valmeinier.Од центарот на местото се оддалечени 500 м,а од ски патеката која води до жичницата Jeux-100 м.
Rezidence Les Lumières de Neige е составена од 2 згради (една покрај друга).Во А блокот е рецепцијата а во С блокот собата за билијард, пицерија и продавница.

Сите апартмани се традиционално уредени во савојски стил и вклучуваат комплетно опремени кујни со машини за садови, дневни соби со ТВ и удобни спални соби.

Можност за доплата за Wi-Fi. Тоа се плаќа на рецепција и еден налог важи најмногу за два уреди.

1 200 m
Оддалеченост од најблискиот ски лифт во нормални снежни услови.
1 100 m
Оддалеченост од најблиската ски патека во нормални снежни услови.
1 100 m
Возниот ред на ски автобусот се наоѓа на рецепцијата или во турист инфо центарот во местото.
1 100 m
Оддалеченост од најблиска продавница

Понуда на објектот

 • 1 Wi-Fi
  Интернет конекција е достапна на рецепција и во сместувачката единица .
 • 1 Постелнина
  Еден комплет постелнина / по лице е вклучен во цената.
 • 1 Крпи
  Ако не понесете свои крпи, може да доплатите за нив на рецепција.
 • 1 Завршно чистење
  Пред да заминете, апартманот треба да се исчисти. Ако не го сторите тоа, трошокот за финално чистење ќе биде одземен од депозитот.
 • 1 Домашни миленици
  Дозволен еден домашен миленик со претходна најава.
 • 1 Ски гардероба
  Одговорноста на заштитата на ски опремата е во надлежност на објектот.
 • 1 Лифт
  Лифтот се користи според куќниот ред на објектот.
 • 1 Aqua park
  Базен и wellness/спа

Одберете тип на соба

loading ...
loading ...Преглед на сместувачкиот капацитет

 • GPS координати: 45.171873, 6.497048
 • Адреса: Immeuble Les Lumières de Neige
 • Поштенски број: 73450 Valmeinier
 • Најблизок Ски лифт: 200 m
  Оддалеченост од најблискиот ски лифт во нормални снежни услови.
 • Оддалеченост од ски патеките: 100 m
  Оддалеченост од најблиската ски патека во нормални снежни услови.
 • Станица на локален автобус: 100 m
  Возниот ред на ски автобусот се наоѓа на рецепцијата или во турист инфо центарот во местото.
 • Продавница: 100 m
  Оддалеченост од најблиска продавница
 • Оддалеченост од центар: 500 m
  Оддалеченост од центар
 • Оддалеченост од најблискиот ресторан : 50 m
  Оддалеченост од најблискиот ресторан

 • Телефон: 0033479565088
  Телефонскиот број е достапен во работно време на рецепција.
 • Понеделник: 09:00 - 12:00 17:00 - 19:00
 • Вторник: 09:00 - 12:00 17:00 - 19:00
 • Среда: 09:00 - 12:00 17:00 - 19:00
 • Четврток: 09:00 - 12:00 17:00 - 19:00
 • Петок: 09:00 - 12:00 17:00 - 19:00
 • Сабота: 15:00 - 20:00
 • Недела: 08:00 - 12:00
 • Прифаќаат кредитни картички
  Visa и Mastercard

 • Лифт
  Лифтот се користи според куќниот ред на објектот.

 • Пијалак за добредојде
  Секоја недела, точното време на услугата за доручек за пијалаци е достапна на рецепцијата.

Корисни информации

Check in: 17:00 - 20:00 Во случај на сместување во објектот надвор од работното време - неопходна е претходна најава на рецепција.
Check out: 08:00 - 10:00 Заминување од објектот надвор од наведеното време - неопходно е да се пријави на рецепција!
Телефонски број во случај на доцно пристигнување 0033479565088 Во случај на пристигнување во објектот после работното време на рецепција, ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се јавите на овој број пред 18:00 часот, и да ги известите за вашето време на пристигнување.
Wi-Fi незадолжителна доплата на рецепција 20€ по соба Интернет конекција е достапна на рецепција и во сместувачката единица .
Постелнина вклучено во цената Еден комплет постелнина / по лице е вклучен во цената.
Крпи незадолжителна доплата на рецепција 8€ по лице Ако не понесете свои крпи, може да доплатите за нив на рецепција.
Завршно чистење незадолжителна доплата на рецепција Пред да заминете, апартманот треба да се исчисти. Ако не го сторите тоа, трошокот за финално чистење ќе биде одземен од депозитот.
Baby cot и столче за хранење незадолжителна доплата на рецепција 25€ по соба На барање - обавезно да се нарача при резервација!
Домашни миленици незадолжителна доплата на рецепција 50€ по соба Дозволен еден домашен миленик со претходна најава.
Туристичка такса Задолжителна доплата на рецепција 1.4€ по лице на ден Цената на туристичката такса е променлива и затоа го задржуваме правото за промена на цената за туристичка такса, во согласност со одлуките на локалните власти.
Туристичка такса бесплатно Деца до 18 години не плаќаат туристичка такса.
Еколошка такса Задолжителна доплата на рецепција 0.2€ по лице на ден Децата на возраст под 18 години се ослободени од плаќање.
Депозит за апартман Задолжителна доплата на рецепција 300€ по соба Плаќањето се врши исклучиво со кредитна картичка. Депозитот се враќа при напуштање на објектот ако сместувањето сте го оставиле според куќниот ред на објектот и ако сте ги платиле сите услуги кои се плаќаат на самото место.
Гаража незадолжителна доплата на рецепција 40€ по соба Расположливост на паркирни места со оглед на димензиите на вашето возило задолжително да се провери на рецепција пред доаѓање!
Повеќе за вас Погодност при рецепција. Бесплатна интернет конекција на прием во зградата А.
Ски гардероба вклучено во цената Одговорноста на заштитата на ски опремата е во надлежност на објектот.
Aqua park Базен и wellness/спа

Продолжете со вашето пребарување

Продолжете со пребарување

Пријавете се на нашата мејлинг листа!

 
 


Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.