+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

Appartments Skifun Tignes Val Claret

Повеќе за местото    Повеќе за ски ресортот   
Апартманските киќи Residences Tignes Val Claret се избор на Skifun на апартмани во различни резиденции. Опремата е едноставна, но не убедуви особено поволниот однос помеѓу цената, квалитетот и удобноста. Изборот вклучува од студиа за две лица до петтособни апартмани за десет лица.

Резиденциите се расфрлани во Val Claret, што е највисоката населба на ски центарот Tignes на надморска височина од 2300 м. Сместувачките објекти се најчесто на 200 м од најблиската жичарница, и на дофат ви се многу ресторани, барови и продавници. Val Claret се смета за место за најдобра понуда за ноќен живот во Tignes, каде што имате две дискотеки, Blue Girl и Melting Pot.

Едноставно опремените апартмани вклучуваат кујна, дневна соба со телевизор, спални соби и бања со тоалет. Повеќето апартмани исто така имаат балкони со поглед на околните врвови на француските Алпи. Во некои сместувачки единици, мали миленици се дозволени со претходна најава и на дополнителни трошоци.

Апартманите може малку да се разликуваат од описот, бидејќи се приватни апартмани кои се разликуваат во квалитетот на опремата и одржувањето.

Во областа Tignes, возење за моторни возила е забрането и мора да платите за паркинг за време на вашиот одмор.Апартманските згради Residences Tignes Val Claret се избор на Skifun на апартмани во различни резиденции. Едноставно опремени студија и апартмани со одличен однос на цена и квалитет.

Резиденциите се распространети по целата населба Val Claret, највисоката населба на ски центарот Tignes, на надморска височина од 2300 м. Сместувачките капацитети се оддалечени најмногу 200 м од најблиската жичарница, и на дофат Ви се многу ресторани, барови и продавници. Val Claret важи за место со најдобра понуда за ноќен живот на целото подрачје на Tignes, две најпознати дискотеки, The Blue Girl и Melting Pot.

Едноставно опремените апартмани вклучуваат кујна, дневна соба со телевизор, спални соби и бања со тоалет. Повеќето апартмани исто така имаат балкони со поглед на околните врвови на француските Алпи. Во некои сместувачки единици, мали миленици се дозволени со претходна најава и на доплата.

Апартманите може малку да се разликуваат од описот, бидејќи се приватни апартмани кои се разликуваат во квалитетот и опременоста.

Во областа Tignes, возење за моторни возила е забрането и мора да платите паркинг за време на одморот.
1 200 m
Оддалеченост од најблискиот ски лифт во нормални снежни услови.
1 200 m
Оддалеченост од најблиската ски патека во нормални снежни услови.
1 200 m
Возниот ред на ски автобусот се наоѓа на рецепцијата или во турист инфо центарот во местото.
1 100 m
Оддалеченост од најблиска продавница

Понуда на објектот

 • 1 Постелнина
  Можете да понесете своја постелнина или да платите за изнајмување на рецепцијата од објектот.
 • 1 Крпи
  Мора да понесете сопствени крпи, бидејќи изнајмување на истите не е можно во овој објект.
 • 1 Завршно чистење
  Пред да заминете, апартманот треба да се исчисти. Ако не го сторите тоа, трошокот за финално чистење ќе биде одземен од депозитот.
 • 1 Домашни миленици
  Во некои апартмани се дозволени помали домашни миленици , со претходна најава и доплата.
 • 1 Ски гардероба
  Одговорноста на заштитата на ски опремата е во надлежност на објектот.
 • 1 Лифт
  Лифтот се користи според куќниот ред на објектот.

Одберете тип на соба

loading ...
loading ...Преглед на сместувачкиот капацитет

 • GPS координати: 45.4569513,6.900832700000024
 • Адреса: Tignes Immobilier Services, Galerie du Tichot, Val Claret
 • Поштенски број: 73320 Tignes
 • Најблизок Ски лифт: 200 m
  Оддалеченост од најблискиот ски лифт во нормални снежни услови.
 • Оддалеченост од ски патеките: 200 m
  Оддалеченост од најблиската ски патека во нормални снежни услови.
 • Станица на локален автобус: 200 m
  Возниот ред на ски автобусот се наоѓа на рецепцијата или во турист инфо центарот во местото.
 • Продавница: 100 m
  Оддалеченост од најблиска продавница
 • Оддалеченост од центар: 100 m
  Оддалеченост од центар
 • Оддалеченост од најблискиот ресторан : 100 m
  Оддалеченост од најблискиот ресторан

 • Телефон: +33479063249
  Телефонскиот број е достапен во работно време на рецепција.
 • Прифаќаат кредитни картички
  Рецепцијата прима Visa и Mastercard кредитни картички.

 • Лифт
  Лифтот се користи според куќниот ред на објектот.

Корисни информации

Check in: 17.00-19.00 Во случај на сместување во објектот надвор од работното време - неопходна е претходна најава на рецепција.
Check out: 08:00 - 10:00 Заминување од објектот надвор од наведеното време - неопходно е да се пријави на рецепција!
Телефонски број во случај на доцно пристигнување +33479063249 Во случај на пристигнување во објектот после работното време на рецепција, ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се јавите на овој број пред 18:00 часот, и да ги известите за вашето време на пристигнување.
Постелнина незадолжителна доплата на рецепција Можете да понесете своја постелнина или да платите за изнајмување на рецепцијата од објектот.
Крпи Понеси со себе Мора да понесете сопствени крпи, бидејќи изнајмување на истите не е можно во овој објект.
Завршно чистење незадолжителна доплата на рецепција Пред да заминете, апартманот треба да се исчисти. Ако не го сторите тоа, трошокот за финално чистење ќе биде одземен од депозитот.
Домашни миленици незадолжителна доплата на рецепција Во некои апартмани се дозволени помали домашни миленици , со претходна најава и доплата.
Туристичка такса Задолжителна доплата на рецепција 1.65€ по лице на ден Цената на туристичката такса е променлива и затоа го задржуваме правото за промена на цената за туристичка такса, во согласност со одлуките на локалните власти.
Туристичка такса бесплатно Деца до 18 години не плаќаат туристичка такса.
Депозит за апартман Задолжителна доплата на рецепција Плаќањето се врши исклучиво со кредитна картичка. Депозитот се враќа при напуштање на објектот ако сместувањето сте го оставиле според куќниот ред на објектот и ако сте ги платиле сите услуги кои се плаќаат на самото место.
Отворен паркинг Задолжителна доплата на рецепција Расположливост на места и димензии на возилото задолжително да се провери на рецепција!
Ски гардероба вклучено во цената Одговорноста на заштитата на ски опремата е во надлежност на објектот.

Продолжете со вашето пребарување

Продолжете со пребарување

Пријавете се на нашата мејлинг листа!

 
 


Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.