+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

Residence L'Ouillon

Повеќе за местото    Повеќе за ски ресортот   
Во срцето на активното и динамичното француско село St. Sorlin d'Arves ве чекаат три традиционални алпски апартмански резиденции l'Ouillon. Благодарение на локацијата во близина на продавниците и другите услуги на населбата, ова апартманска куќа обезбедува сместување за безгрижен одмор за целото семејство.

Ски областа St. Sorlin d'Arves има 38 прекрасни, различни ски патеки, кои заедно сочинуваат не помалку од 120 км широка област. Предноста на резервацијата на скијачки одмор во St. Sorlin d'Arves е влезот во огромното подрачје на Les Sybelles со над 300 км патеки. Покрај скијањето, има и многу активности во шармантниот француски ски ресорт, како што се санкање за деца, возење со планински велосипеди, скијање надвор од уредените патеки. За секој вкус и секој скијач има по нешто.

Сите апартмани се опремени со основни елементи, а можете да користите сателитска и Wi-Fi врска во сместувачката единица со доплата. Пред резиденцијата имате бесплатен покриен паркинг простор.
1 500 m
Оддалеченост од најблискиот ски лифт во нормални снежни услови.
1 150 m
Оддалеченост од најблиската ски патека во нормални снежни услови.
1 100 m
Возниот ред на ски автобусот се наоѓа на рецепцијата или во турист инфо центарот во местото.
1 50 m
Оддалеченост од најблиска продавница

Понуда на објектот

 • 1 Wi-Fi
  Интернет е достапен само во соба.
 • 1 Постелнина
  Еден комплет постелнина / по лице е вклучен во цената.
 • 1 Крпи
  Ако не понесете свои крпи, може да доплатите за нив на рецепција.
 • 1 Домашни миленици
  Домашни миленици дозволени со претходна најава и доплата.
 • 1 Перачница на алишта
  Можност за користење на машината за алишта, со доплата.
 • 1 Ски гардероба
  Одговорноста на заштитата на ски опремата е во надлежност на објектот.
 • 1 Лифт
  Лифтот се користи според куќниот ред на објектот.
 • 1 Соба за багаж
  Безбедноста на собата за багаж е под надлежност на правилата на објектот.

Одберете тип на соба

loading ...
loading ...Преглед на сместувачкиот капацитет

 • GPS координати: 45.221865, 6.230207
 • Адреса: Chemin de la Sapinière
 • Поштенски број: 73530 Saint Sorlin d'Arves
 • Најблизок Ски лифт: 500 m
  Оддалеченост од најблискиот ски лифт во нормални снежни услови.
 • Оддалеченост од ски патеките: 150 m
  Оддалеченост од најблиската ски патека во нормални снежни услови.
 • Станица на локален автобус: 100 m
  Возниот ред на ски автобусот се наоѓа на рецепцијата или во турист инфо центарот во местото.
 • Продавница: 50 m
  Оддалеченост од најблиска продавница
 • Оддалеченост од центар: 200 m
  Оддалеченост од центар
 • Оддалеченост од најблискиот ресторан : 50 m
  Оддалеченост од најблискиот ресторан

 • Телефон: +33479597847
  Телефонскиот број е достапен во работно време на рецепција.
 • Понеделник: 08:00 - 10:00 16:00 - 19:00
 • Вторник: 08:00 - 10:00 16:00 - 19:00
 • Среда: 08:00 - 10:00 16:00 - 19:00
 • Четврток: 08:00 - 10:00 16:00 - 19:00
 • Петок: 08:00 - 10:00 16:00 - 19:00
 • Сабота: 14:00 - 20:00
 • Недела: 08:00 - 10:00 16:00 - 19:00
 • Прифаќаат кредитни картички
  Visa, Mastercard.

 • Перачница на алишта:
  Можност за користење на машината за алишта, со доплата.
 • Прилагодено за хендикепирани лица
  На располагање се помал број соби од овој тип. Задолжително проверете расположивост при резервација!
 • Лифт
  Лифтот се користи според куќниот ред на објектот.
 • Соба за багаж
  Безбедноста на собата за багаж е под надлежност на правилата на објектот.

Корисни информации

Check in: 17:00 - 20:00 Во случај на сместување во објектот надвор од работното време - неопходна е претходна најава на рецепција.
Check out: 08:00 - 10:00 Заминување од објектот надвор од наведеното време - неопходно е да се пријави на рецепција!
Телефонски број во случај на доцно пристигнување +33479597847 Во случај на пристигнување во објектот после работното време на рецепција, ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се јавите на овој број пред 18:00 часот, и да ги известите за вашето време на пристигнување.
Wi-Fi незадолжителна доплата на рецепција 20€ по соба Интернет е достапен само во соба.
Постелнина вклучено во цената Еден комплет постелнина / по лице е вклучен во цената.
Крпи незадолжителна доплата на рецепција 8€ по лице Ако не понесете свои крпи, може да доплатите за нив на рецепција.
Завршно чистење освен кујна и садови незадолжителна доплата на рецепција Завршно чистење на сместувачката единица освен кујна и садови.
Baby cot и столче за хранење незадолжителна доплата на рецепција 25€ по лице На барање - обавезно да се нарача при резервација!
Домашни миленици незадолжителна доплата на рецепција 50€ по соба Домашни миленици дозволени со претходна најава и доплата.
Туристичка такса вклучено во цената Цената на туристичката такса е променлива и затоа го задржуваме правото за промена на цената за туристичка такса, во согласност со одлуките на локалните власти.
Туристичка такса бесплатно Деца до 13 години не плаќаат туристичка такса.
Еколошка такса Задолжителна доплата на рецепција 0.2€ по лице на ден Деца помлади од 13 год. ослободени се од плаќање еко такса.
Депозит за апартман Задолжителна доплата на рецепција 300€ по соба Плаќањето се врши во готовина и со кредитна картичка. Депозитот се враќа при напуштање на објектот ако сместувањето сте го оставиле според куќниот ред на објектот и ако сте ги платиле сите услуги кои се плаќаат на самото место.
Гаража вклучено во цената Расположливост на паркирни места со оглед на димензиите на вашето возило задолжително да се провери на рецепција пред доаѓање!
Ски гардероба вклучено во цената Одговорноста на заштитата на ски опремата е во надлежност на објектот.

Продолжете со вашето пребарување

Продолжете со пребарување

Пријавете се на нашата мејлинг листа!

 
 


Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.