+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Saint Francois Longchamp

Почетна страна  >  Francija  >  Saint Francois Longchamp
Сместување
7 Сместување
Ски патекa
165km Ски патекa
До
1250m До 2550m

Saint Francois LongchampSt. François - Longchamp има фасцинантен поглед на Mont Blanc , а заедно со Valmorel, еден од најубавите француски туристички локалитети, ја гради ски-областа Le Grand Domaine. Во прилог на оваа убавина, тие продолжија да инвестираат во развојот и реновирањето на градот, и добија награда Most Improved Family Resort за семејно одморалиште кое најмногу напредувало. Овој ски центар е особено погоден за мали скијачи и почетници.Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има поголем маркет.
1 Пекара
Во местото има повеќе пекари.
1 Туристичко биро
Туристичко информативен центар Saint Francois Longchamp, отворен секој ден.
1 Банка/банкомат
Повеќе банкомати.
1 Продавница за сувенири
Во местото има повеќе продавници со локални производи
1 Полициска станица
Полициска станица Saint Francois Longchamp, телефонски број +33 4 79 59 12 90 или 17.
1 Пошта
Помала пошта се наоѓа во туристичката канцеларија. Затворени во сабота и во недела.
1 Лекар
Општи телефонски број 15.
1 Прва помош
Општи телефонски број 15.
1 Аптека
Аптека Ghelber's Pharmacy, отворена секој ден. Телефонски број: +33 4 79 59 11 77.
1 Планинска служба
Број 15
1 Кино
Кино Le Fanny.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Куглање
Центарот Де Balneotherapie мултифункционален комплекс, отворен секој ден од 15:00 до 16:00 часот. Однапред резервации на телефонскиот број +33 4 79 20 27 25.
1 Спортски центар
Мултифункционален центар De Balneotherapie комплекс: фитнес, обука за вода, боречка, базени, вода аеробик, масажи.
1 Качување по мраз
Качување на мраз низ градот. Сите информации и резервации по телефон +43 4 79 05 93 61.
1 Санки со кучешка запрега
Коњи подготвени за возење, достапни секој ден. 45-минутно возење чини 45 € за деца и 60 € за возрасни. Сите информации и резервации по телефон +336 62 35 12 62.
1 Snowshoeing
Прошетка со водич, достапна секој ден, во зависност од времето. Информации и резервации по телефон +33 4 79 59 10 73.
1 Ski touring
Водени тури низ околните планини придружени со лиценциран водич. Можност за изнајмување на опрема. Сите информации и резервации по телефон +33 4 79 59 10 73.
1 Параглајдинг
Панорамски лет со тандем параглајдерство, цената на еден лет е 65 € по човек. Резервации и информации на телефонскиот број +33 6 85 83 46 92
1 Ноќен клуб / дискотека
Apres-ski / ноќен клуб La Grotte Du Yeti.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.