+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

Residence La Dame Blanche

Повеќе за местото    Повеќе за ски ресортот   
Поминет4е незаборавен ски одмор во Puy Saint Vincent, каде што ве очекува фантастична околина со типични алпски куќи и живописно опкружување на Националниот парк Ecrins.

Популарниот апартмански комплекс се наоѓа директно на ски патеките , така што има можност за ski in & ski out. Апартманите имаат дрвен мебел, удобни кревети, потполно oпремени кујни и бањи. Исто така, апартманите имаат балкон од кој може да уживате во прекрасниот поглед на ски патеките и алпските врвови.

Гостите имаат бесплатно користење на ски складот и паркинг на отворено (паркинг во гаражата- со доплата). Дозволен престој на домашни миленици со претходна најава и доплата.
Во периодот од 09.02 до 06.03 овозможен е бесплатен пристап на отворениот загреан базен додека за употреба на сауната треба доплата.
Wi-Fi конекција е достапна со доплата.

Трговскиот центар Bruyères се наоѓа во близина на апартманскиот комплекс со продавници, барови и ресторани.
1 Ski out
Во случај на нормални снежни услови можно е со скии да тргнете од самиот објект.
1 Ski in
Во случај на нормални снежни услови има можност со скии да стасате до објектот.
1 200 m
Оддалеченост од најблискиот ски лифт во нормални снежни услови.
1 10 m
Оддалеченост од најблиската ски патека во нормални снежни услови.

Понуда на објектот

 • 1 Wi-Fi
  Интернет е достапен само на рецепција.
 • 1 Домашни миленици
  Домашни миленици се дозволени со најава при резервација и со доплата.
 • 1 Постелнина
  Задолжителна доплата за постелнина на рецепција.
 • 1 Крпи
  Ако не понесете свои крпи, може да доплатите за нив на рецепција.
 • 1 Завршно чистење
  Пред да заминете, апартманот треба да се исчисти. Ако не го сторите тоа, трошокот за финално чистење ќе биде одземен од депозитот.
 • 1 Сауна
  Информации за работно време и резервација на сауна се наоѓаат на рецепцијата.
 • 1 Ски гардероба
  Одговорноста на заштитата на ски опремата е во надлежност на објектот.
 • 1 Лифт
  Лифтот се користи според куќниот ред на објектот.

Одберете тип на соба

loading ...
loading ...Преглед на сместувачкиот капацитет

 • GPS координати: 44.817487,6.481879700000036
 • Ski out
  Во случај на нормални снежни услови можно е со скии да тргнете од самиот објект.
 • Адреса: Puys-Saint-Vincent 1800
 • Поштенски број: 05290 Puy-Saint-Vincent
 • Ski in
  Во случај на нормални снежни услови има можност со скии да стасате до објектот.
 • Најблизок Ски лифт: 200 m
  Оддалеченост од најблискиот ски лифт во нормални снежни услови.
 • Оддалеченост од ски патеките: 10 m
  Оддалеченост од најблиската ски патека во нормални снежни услови.
 • Продавница: 100 m
  Оддалеченост од најблиска продавница
 • Оддалеченост од центар: 100 m
  Оддалеченост од центар
 • Оддалеченост од најблискиот ресторан : 100 m
  Оддалеченост од најблискиот ресторан

 • Прифаќаат кредитни картички
  Рецепцијата прифаќа Visa & Mastercard кредитни картички.
 • Телефон: +33 4 88 26 00 23
  Телефонскиот број е достапен во работно време на рецепција.

 • Лифт
  Лифтот се користи според куќниот ред на објектот.

Корисни информации

Check in: 16.00-19.00 Во случај на сместување во објектот надвор од работното време - неопходна е претходна најава на рецепција.
Check out: 08:00 - 10:00 Заминување од објектот надвор од наведеното време - неопходно е да се пријави на рецепција!
Телефонски број во случај на доцно пристигнување +33 4 88 26 00 23 Во случај на пристигнување во објектот после работното време на рецепција, ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се јавите на овој број пред 18:00 часот, и да ги известите за вашето време на пристигнување.
Wi-Fi вклучено во цената Интернет е достапен само на рецепција.
Домашни миленици незадолжителна доплата на рецепција 40€ по соба Домашни миленици се дозволени со најава при резервација и со доплата.
Постелнина незадолжителна доплата на рецепција 10€ по лице Задолжителна доплата за постелнина на рецепција.
Крпи незадолжителна доплата на рецепција 10€ по лице Ако не понесете свои крпи, може да доплатите за нив на рецепција.
Сат ТВ вклучено во цената Програмска шема може да добиете на рецепција.
Завршно чистење незадолжителна доплата на рецепција Пред да заминете, апартманот треба да се исчисти. Ако не го сторите тоа, трошокот за финално чистење ќе биде одземен од депозитот.
Депозит за апартман Задолжителна доплата на рецепција 400€ по соба Плаќањето се врши во готовина и со кредитна картичка. Депозитот се враќа при напуштање на објектот ако сместувањето сте го оставиле според куќниот ред на објектот и ако сте ги платиле сите услуги кои се плаќаат на самото место.
Туристичка такса Задолжителна доплата на рецепција 1.5€ по лице на ден Цената на туристичката такса е променлива и затоа го задржуваме правото за промена на цената за туристичка такса, во согласност со одлуките на локалните власти.
Туристичка такса бесплатно Деца до 18 години не плаќаат туристичка такса.
Гаража незадолжителна доплата на рецепција Расположливост на паркирни места со оглед на димензиите на вашето возило задолжително да се провери на рецепција пред доаѓање!
Отворен паркинг вклучено во цената Расположливост на места и димензии на возилото задолжително да се провери на рецепција!
Сауна незадолжителна доплата на рецепција Информации за работно време и резервација на сауна се наоѓаат на рецепцијата.
Ски гардероба вклучено во цената Одговорноста на заштитата на ски опремата е во надлежност на објектот.

Продолжете со вашето пребарување

Продолжете со пребарување

Пријавете се на нашата мејлинг листа!

 
 


Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.