+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Pra Loup

Почетна страна  >  Francija  >  Pra Loup
Сместување
6 Сместување
Ски патекa
180km Ски патекa
До
1500m До 2600m

Pra LoupPra Loup е ски центар, кој заедно со Val d'Allos е најголемиот скијачки систем во јужните француски Алпи. Поради својата позиција и поволните климатски услови има добри услови за снег, бројни современи ски-лифтови и богата дополнителна понуда.
Pra Loup е исто така носител на националната трговска марка Famille Plus што го става меѓу семејните скијачки центри. Голем број лесни патеки ќе бидат погодни за почетници, но за љубителите на адреналин ќе се најдат доволно бели падини.Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има повеќе продавници.
1 Пекара
Во местото има повеќе пекари.
1 Туристичко биро
Туристички информативен центар Пра Пра, телефон +33 4 79 83 06 06.
1 Банка/банкомат
Банки и повеќе банкомати.
1 Продавница за сувенири
Повеќе продавници.
1 Полициска станица
Полициска станица Pra Loup , телефон +33 4 92 84 13 41 или обединета број 17.
1 Пошта
Пошта Pra Loup,затворена во сабота и недела.
1 Лекар
Медицински центар, телефон +33 4 92 84 13 23 или единствен број15.
1 Прва помош
Прва помош број 15
1 Аптека
Аптеката е отворена секој ден.
1 Планинска служба
Планинска служба тел број 15
1 Кино
Кино 2 претстави дневно - 18: 00h и 21: 00h. Цените се 7 € за возрасни во 6 € за деца

Дополнителна понуда за скијачи


1 Затворен тениски терен
Затворена тенниска хала, отворена секој ден. Цена најмала терен 10 € / по час. Информации и резервации на тел. На телефон +33 6 07 76 11 39.
1 Лизгалиште
Затворено клизалиште во центарот на градот, отворено секој ден. Влезот од 6 € по лице, кликажите вклучени во цената.
1 Качување по мраз
Плеење по замрзнат водопад заедно со водич. Сите информации и резервации на телефон +33 6 80 25 51 68.
1 Snowshoeing
Прошетка со водич секој ден, во зависност од временските услови. Сите информации и резервации на телефон +33 4 92 81 29 97.
1 Ски параглајдинг
Скок падобран оди во тандем со скии. Сите информации и резервации на телефон +33 6 77 17 34 36.
1 Параглајдинг
Параглајдинг оди во тандем. Сите информации и резервации на телефон +33 6 77 17 34 36.
1 Ноќен клуб / дискотека
Ноќен клуб Ice Club Discotheque.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.