+389 34 345 212
Најави се



НОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна






Meribel Mottaret

Почетна страна  >  Francija  >  Meribel Mottaret
Сместување
21 Сместување
Ски патекa
150km Ски патекa
До
1450m До 2952m

Meribel Mottaret



Во срцето на огромната ски област - 3те долини се наоѓа Meribel, кој е многу популарен поради одличната локација. Meribel се состои од три помали села Meribel, Meribel Village и Meribel Mottaret. Автентичното село Meribel има елегантна архитектура и затоа спаѓа во едно од најубавите во Северните Алпи. Meribel нуди комбинација на одлично скијање со современи ски-лифтови и престој во пријатни апартмани.



Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има повеќе продавници.
1 Пекара
Во местото има неколку помали пекари.
1 Туристичко биро
Туристички информативен центар, телефонски број +33 479 086 001.
1 Банка/банкомат
Две банки и повеќе банкомати во место.
1 Продавница за сувенири
Помали продавници за сувенири и локални производи.
1 Полициска станица
Полициска станица Meribel, телефонски број +33 479 005 892 или унифициран број 17
1 Пошта
Пошта Maribel, затворена во сабота и недела.
1 Лекар
Здравствен дом Meribel, телефонски број +33 479 086 041 или унифициран број 15
1 Прва помош
Прва помош, унифициран број 15
1 Аптека
Аптека Meribel, отворена секој ден од 09:00 до 18:30.
1 Планинска служба
Планински услуги, унифициран телефонски број: 15
1 Кино
Две кина.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Куглање
Куглана Maribel, отворена секој ден. Резервации нa +33 479 003 644
1 Спортски центар
Спортски центар, Parc Olympique: лизгалиште, фитнес, велнес, качување по карпи.
1 Лизгалиште
Затворено лизгалиште во Спортскиот центар Parc Olympique, отворен секој ден. Можност за изнајмување на лизгалки.
1 Качување по мраз
Качување по замрзнатиот водопад во присуство на водич. Сите информации и резервации на +33 479 003 038.
1 Санки со кучешка запрега
Возење со кучешка запрега со водич. Сите информации и резервации на +44 1964 533 905.
1 Санки со коњска запрега
Возење со коњска запрега, во околината на местото. Сите информации и резервации на тел.број +33 457 371 721.
1 Snowshoeing
Snowshoeing со водич, со водич, секој ден, во зависност од временските услови. Сите информации и резервации на телефонскиот број или во канцеларијата на ски школата ESF.
1 Ski touring
Водени тури по околните планини со лиценциран водич. Сите информации и резервации на телефонскиот број +33 479 003 038.
1 Ски параглајдинг
Тандем скокови со падобран со скии. Сите информации и резервации на +33 479 085 336
1 Параглајдинг
Тандем скокови со падобран. Сите информации и резервации на +33 479 085 336
1 Ноќен клуб / дискотека
O'Sullivans Den Bar & Club, Les Saint-Peres, Le Privilege, Jacks Bar.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.