+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

Le Parc des Airelles

Повеќе за местото    Повеќе за ски ресортот   

За успешен зимски одмор не е неопходно да се оди во најголемото француско скијалиште. Les Orres со своите 100 км за сите вкусови, современа инфраструктура и единствена натпреварувачка патека во јужните Алпи, претставува одлична дестинација како за амбициозни така и за помалку амбициозни скијачи.

Le Parc des Airelles, е изградена од дрво, и се наоѓа на ски патеката која има модерно опремени апартмани кои вклучуваат кујни со машини за садови, дневни соби со гарнитури, удобни спални соби и сопствени бањи. Во подрумот на објектот се наоѓа безбеден ски склад од кој се излегува директно на патеката.

На гостите ,во соседниот објект Les Balcon des Airelles на располагање имаат бесплатна употреба на сауна и затворен базен.

Бесплатна Wi-Fi интернет конекција е достапна на рецепција.
1 Ski in
Во случај на нормални снежни услови има можност со скии да стасате до објектот.
1 Ski out
Во случај на нормални снежни услови можно е со скии да тргнете од самиот објект.
1 50 m
Оддалеченост од најблискиот ски лифт во нормални снежни услови.
1 10 m
Оддалеченост од најблиската ски патека во нормални снежни услови.

Понуда на објектот

 • 1 Wi-Fi
  Интернет е достапен само на рецепција.
 • 1 Постелнина и крпи
  Може да понесете сопствена постелнина и крпи или да изнајмите од објектот - обавезно се доплаќа на рецепција.
 • 1 Постелнина
  Можете да понесете своја постелнина или да платите за изнајмување на рецепцијата од објектот.
 • 1 Крпи
  Ако не понесете свои крпи, може да доплатите за нив на рецепција.
 • 1 Завршно чистење
  Пред да заминете, апартманот треба да се исчисти. Ако не го сторите тоа, трошокот за финално чистење ќе биде одземен од депозитот.
 • 1 Секојдневно чистење
  Секојдневно чистење - вклучено во цената.
 • 1 Домашни миленици
  Дозволен е престој на еден домашен миленик по апартман, со претходна најава и доплата.
 • 1 Ски гардероба
  Одговорноста на заштитата на ски опремата е во надлежност на објектот.
 • 1 Лифт
  Лифтот се користи според куќниот ред на објектот.
 • 1 Затворен базен
  Информација за работното време на затворениот базен може да најдете на рецепција.
 • 1 Сауна
  Информации за работно време и резервација на сауна се наоѓаат на рецепцијата.

Одберете тип на соба

loading ...
loading ...Преглед на сместувачкиот капацитет

 • GPS координати: 44.484184, 6.553568
 • Адреса: route du Bois Mean
 • Поштенски број: 05200 Les Orres
 • Ski in
  Во случај на нормални снежни услови има можност со скии да стасате до објектот.
 • Ski out
  Во случај на нормални снежни услови можно е со скии да тргнете од самиот објект.
 • Најблизок Ски лифт: 50 m
  Оддалеченост од најблискиот ски лифт во нормални снежни услови.
 • Оддалеченост од ски патеките: 10 m
  Оддалеченост од најблиската ски патека во нормални снежни услови.
 • Станица на локален автобус: 50 m
  Возниот ред на ски автобусот се наоѓа на рецепцијата или во турист инфо центарот во местото.
 • Продавница: 50 m
  Оддалеченост од најблиска продавница
 • Оддалеченост од центар: 2500 m
  Оддалеченост од центар
 • Оддалеченост од најблискиот ресторан : 150 m
  Оддалеченост од најблискиот ресторан

 • Телефон: +33 5 61 24 67 68
  Телефонскиот број е достапен во работно време на рецепција.
 • Понеделник: 08:00 - 11:00 17:00 - 20:00
 • Вторник: 08:00 - 11:00 17:00 - 20:00
 • Четврток: 08:00 - 11:00 17:00 - 20:00
 • Петок: 08:00 - 11:00 16:00 - 21:00
 • Сабота: 08:00 - 19:00
 • Недела: 08:00 - 11:00 17:00 - 20:00
 • Прифаќаат кредитни картички
  Visa ,Mastercard .

 • Лифт
  Лифтот се користи според куќниот ред на објектот.
 • Игротека за деца
  Игротеката е наменета само за гостите од објектот - повеќе информации за употреба на рецепција!

Корисни информации

Check in: 17:00 - 20:00 Во случај на сместување во објектот надвор од работното време - неопходна е претходна најава на рецепција.
Check out: 08:00 - 10:00 Заминување од објектот надвор од наведеното време - неопходно е да се пријави на рецепција!
Телефонски број во случај на доцно пристигнување 0033492512693 Во случај на пристигнување во објектот после работното време на рецепција, ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се јавите на овој број пред 18:00 часот, и да ги известите за вашето време на пристигнување.
Wi-Fi вклучено во цената Интернет е достапен само на рецепција.
Постелнина и крпи незадолжителна доплата на рецепција Може да понесете сопствена постелнина и крпи или да изнајмите од објектот - обавезно се доплаќа на рецепција.
Постелнина незадолжителна доплата на рецепција Можете да понесете своја постелнина или да платите за изнајмување на рецепцијата од објектот.
Крпи незадолжителна доплата на рецепција Ако не понесете свои крпи, може да доплатите за нив на рецепција.
Завршно чистење незадолжителна доплата на рецепција Пред да заминете, апартманот треба да се исчисти. Ако не го сторите тоа, трошокот за финално чистење ќе биде одземен од депозитот.
Секојдневно чистење незадолжителна доплата на рецепција Секојдневно чистење - вклучено во цената.
Домашни миленици незадолжителна доплата на рецепција Дозволен е престој на еден домашен миленик по апартман, со претходна најава и доплата.
Туристичка такса Задолжителна доплата на рецепција 1.15€ по лице на ден Цената на туристичката такса е променлива и затоа го задржуваме правото за промена на цената за туристичка такса, во согласност со одлуките на локалните власти.
Туристичка такса бесплатно Деца до 18 години не плаќаат туристичка такса.
Депозит за апартман Задолжителна доплата на рецепција Плаќањето се врши во готовина и со кредитна картичка. Депозитот се враќа при напуштање на објектот ако сместувањето сте го оставиле според куќниот ред на објектот и ако сте ги платиле сите услуги кои се плаќаат на самото место.
Депозит за завршно чистење Задолжителна доплата на рецепција Доколку апартманот не го исчистите сами, депозитот нема да биде вратен.
Гаража незадолжителна доплата на рецепција Расположливост на паркирни места со оглед на димензиите на вашето возило задолжително да се провери на рецепција пред доаѓање!
Повеќе за вас Достава до вратата на апартманот Појадок и појадок бухти се нарачани еден ден однапред на приемот.
Ски гардероба вклучено во цената Одговорноста на заштитата на ски опремата е во надлежност на објектот.
Затворен базен вклучено во цената Информација за работното време на затворениот базен може да најдете на рецепција.
Сауна вклучено во цената Информации за работно време и резервација на сауна се наоѓаат на рецепцијата.

Продолжете со вашето пребарување

Продолжете со пребарување

Пријавете се на нашата мејлинг листа!

 
 


Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.