+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

Apartments Les Residences 1650

Повеќе за местото    Повеќе за ски ресортот   
Нема причина зошто да не го изберете ски ресортот Les 2 Alpes за скијање, каде што скијачите ги ценат неограничените падини за off-piste скијање, како и полесните падини за почетници.

Апартманскиот комплекс Les Residences 1650, опремен во едноставен баварски стил, нè убеди со својата исклучително поволна цена, квалитет и удобност.

Сите апартмани се комплетно опремени и вклучуваат кујна - претежно со машина за миење садови, дневна соба со телевизор, спална соба со удобни кревети и бања со тоалети.
Сите апартмани имаат балкони со поглед на околните Савојски Алпи.

Резиденциите се распоредени низ целото село Les 2 Alpes и најчесто се оддалечени до 300 м од најблиската жичарница. Секоја резиденција има безбеден ски склад вклучен во цената.
1 300 m
Оддалеченост од најблискиот ски лифт во нормални снежни услови.
1 300 m
Оддалеченост од најблиската ски патека во нормални снежни услови.
1 100 m
Возниот ред на ски автобусот се наоѓа на рецепцијата или во турист инфо центарот во местото.
1 200 m
Оддалеченост од најблиска продавница

Понуда на објектот

 • 1 Постелнина
  Можете да понесете своја постелнина или да платите за изнајмување на рецепцијата од објектот.
 • 1 Крпи
  Ако не понесете свои крпи, може да доплатите за нив на рецепција.
 • 1 Завршно чистење
  Пред да заминете, апартманот треба да се исчисти. Ако не го сторите тоа, трошокот за финално чистење ќе биде одземен од депозитот.
 • 1 Домашни миленици
  Дозволен е еден домашен миленик по апартман, со претходна најава.
 • 1 Ски гардероба
  Одговорноста на заштитата на ски опремата е во надлежност на објектот.
 • 1 Лифт
  Лифтот се користи според куќниот ред на објектот.

Одберете тип на соба

loading ...
loading ...Преглед на сместувачкиот капацитет

 • GPS координати: 45.009998, 6.125618
 • Адреса: 2 Alpes Immo, Immeuble Le Meijotel
 • Поштенски број: 38860 Les 2 Alpes
 • Најблизок Ски лифт: 300 m
  Оддалеченост од најблискиот ски лифт во нормални снежни услови.
 • Оддалеченост од ски патеките: 300 m
  Оддалеченост од најблиската ски патека во нормални снежни услови.
 • Станица на локален автобус: 100 m
  Возниот ред на ски автобусот се наоѓа на рецепцијата или во турист инфо центарот во местото.
 • Продавница: 200 m
  Оддалеченост од најблиска продавница
 • Оддалеченост од центар: 500 m
  Оддалеченост од центар
 • Оддалеченост од најблискиот ресторан : 200 m
  Оддалеченост од најблискиот ресторан

 • Телефон: +33476797510
  Телефонскиот број е достапен во работно време на рецепција.
 • Рецепција - работи секој ден: 09:00 - 12:00 14:00 - 19:00
  Работното време на рецепција може да се промени. Затоа ве молиме работното време да се провери на контакт телефоните од објектот.
 • Прифаќаат кредитни картички
  Рецепцијата прима Visa и Mastercard кредитни картички.

 • Лифт
  Лифтот се користи според куќниот ред на објектот.

Корисни информации

Check in: 17:00 - 19:00 Во случај на сместување во објектот надвор од работното време - неопходна е претходна најава на рецепција.
Check out: 08:00 - 10:00 Заминување од објектот надвор од наведеното време - неопходно е да се пријави на рецепција!
Телефонски број во случај на доцно пристигнување +33476797510 Во случај на пристигнување во објектот после работното време на рецепција, ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се јавите на овој број пред 18:00 часот, и да ги известите за вашето време на пристигнување.
Постелнина незадолжителна доплата на рецепција 24€ по лице Можете да понесете своја постелнина или да платите за изнајмување на рецепцијата од објектот.
Крпи незадолжителна доплата на рецепција 10€ по лице Ако не понесете свои крпи, може да доплатите за нив на рецепција.
Завршно чистење незадолжителна доплата на рецепција Пред да заминете, апартманот треба да се исчисти. Ако не го сторите тоа, трошокот за финално чистење ќе биде одземен од депозитот.
Baby cot и столче за хранење незадолжителна доплата на рецепција 30€ по соба На барање - обавезно да се нарача при резервација!
Домашни миленици незадолжителна доплата на рецепција 30€ по соба Дозволен е еден домашен миленик по апартман, со претходна најава.
Туристичка такса Задолжителна доплата на рецепција 0.83€ по лице на ден Цената на туристичката такса е променлива и затоа го задржуваме правото за промена на цената за туристичка такса, во согласност со одлуките на локалните власти.
Туристичка такса бесплатно Деца до 18 години не плаќаат туристичка такса.
Депозит за апартман Задолжителна доплата на рецепција Плаќањето се врши во готовина и со кредитна картичка. Депозитот се враќа при напуштање на објектот ако сместувањето сте го оставиле според куќниот ред на објектот и ако сте ги платиле сите услуги кои се плаќаат на самото место.
Ски гардероба вклучено во цената Одговорноста на заштитата на ски опремата е во надлежност на објектот.

Продолжете со вашето пребарување

Продолжете со пребарување

Пријавете се на нашата мејлинг листа!

 
 


Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.