+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

Les Alpages du Corbier

Повеќе за местото    Повеќе за ски ресортот   
Residence Les Alpages du Corbie се наоѓа на одлична локација, само 50м од најблиската жичара.

Продавниците се оддалечени околу 300 м од резиденцијата, додека во центарот на местото се наоѓаат бројни ресторани. Гостите може да го користат ресторанот кој е дел од понудата на резиденцијата Les Alpages du Corbie.

Пространите и удобни апартмани имаат опремена кујна, дневна соба со ТВ, удобни спални соби, бања и балкон.

На располагање на гостите е Spa & Wellness центарот со отворен базен, додека користењето на сауната е со доплата. Во склоп на центарот постои и фитнес за големите љубители на спортот.

Wi-Fi конекција е достапна со доплата.
1 Ski in
Во случај на нормални снежни услови има можност со скии да стасате до објектот.
1 Ski out
Во случај на нормални снежни услови можно е со скии да тргнете од самиот објект.
1 50 m
Оддалеченост од најблискиот ски лифт во нормални снежни услови.
1 50 m
Оддалеченост од најблиската ски патека во нормални снежни услови.

Понуда на објектот

 • 1 Wi-Fi
  Интернет е достапен само во соба.
 • 1 Постелнина
  Еден комплет постелнина / по лице е вклучен во цената.
 • 1 Крпи
  Ако не понесете свои крпи, може да доплатите за нив на рецепција.
 • 1 Завршно чистење
  Пред да заминете, апартманот треба да се исчисти. Ако не го сторите тоа, трошокот за финално чистење ќе биде одземен од депозитот.
 • 1 Домашни миленици
  Дозволен е престој на еден домашен миленик по апартман, со претходна најава.
 • 1 Перачница на алишта
  Сите информации ќе ги добиете на рецепција.
 • 1 Ски гардероба
  Одговорноста на заштитата на ски опремата е во надлежност на објектот.
 • 1 Лифт
  Лифтот се користи според куќниот ред на објектот.
 • 1 Отворен базен
  Информација за работното време на отворениот базен се наоѓа на рецепција.
 • 1 Сауна
  Информациите за работно време, цени и резервација на сауна се наоѓаат на рецепција.
 • 1 Фитнес сала
  Информации за работно време и влез во фитнес центарот се наоѓаат на рецепцијата.

Одберете тип на соба

loading ...
loading ...Преглед на сместувачкиот капацитет

 • GPS координати: 45.236401, 6.273754
 • Адреса: Lieu-dit Au Saut - Villarembert
 • Поштенски број: 73300 Le Corbier
 • Ski in
  Во случај на нормални снежни услови има можност со скии да стасате до објектот.
 • Ski out
  Во случај на нормални снежни услови можно е со скии да тргнете од самиот објект.
 • Најблизок Ски лифт: 50 m
  Оддалеченост од најблискиот ски лифт во нормални снежни услови.
 • Оддалеченост од ски патеките: 50 m
  Оддалеченост од најблиската ски патека во нормални снежни услови.
 • Станица на локален автобус: 50 m
  Возниот ред на ски автобусот се наоѓа на рецепцијата или во турист инфо центарот во местото.
 • Продавница: 300 m
  Оддалеченост од најблиска продавница
 • Оддалеченост од центар: 300 m
  Оддалеченост од центар
 • Оддалеченост од најблискиот ресторан : 300 m
  Оддалеченост од најблискиот ресторан

 • Телефон: +33479562818
  Телефонскиот број е достапен во работно време на рецепција.
 • Понеделник: 09:00 - 11:00 17:00 - 19:00
 • Вторник: 09:00 - 11:00 17:00 - 19:00
 • Четврток: 09:00 - 11:00 17:00 - 19:00
 • Петок: 09:00 - 11:00 17:00 - 19:00
 • Сабота: 08:00 - 12:00 14:00 - 20:00
 • Недела: 09:00 - 12:00
 • Прифаќаат кредитни картички
  Рецепцијата прима Visa и Mastercard кредитни картици.

 • Перачница на алишта:
  Сите информации ќе ги добиете на рецепција.
 • Прилагодено за хендикепирани лица
  На располагање се помал број соби од овој тип. Задолжително проверете расположивост при резервација!
 • Лифт
  Лифтот се користи според куќниот ред на објектот.

 • Ресторан
  Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
 • Бар/паб
  Работно време - да се провери на рецепција.

Корисни информации

Check in: 17:00 - 20:00 Во случај на сместување во објектот надвор од работното време - неопходна е претходна најава на рецепција.
Check out: 08:00 - 10:00 Заминување од објектот надвор од наведеното време - неопходно е да се пријави на рецепција!
Телефонски број во случај на доцно пристигнување +33479562818 Во случај на пристигнување во објектот после работното време на рецепција, ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се јавите на овој број пред 18:00 часот, и да ги известите за вашето време на пристигнување.
Wi-Fi незадолжителна доплата на рецепција 20€ по соба Интернет е достапен само во соба.
Постелнина вклучено во цената Еден комплет постелнина / по лице е вклучен во цената.
Крпи незадолжителна доплата на рецепција 8€ по соба Ако не понесете свои крпи, може да доплатите за нив на рецепција.
Завршно чистење незадолжителна доплата на рецепција Пред да заминете, апартманот треба да се исчисти. Ако не го сторите тоа, трошокот за финално чистење ќе биде одземен од депозитот.
Baby cot и столче за хранење незадолжителна доплата на рецепција 25€ по соба На барање - обавезно да се нарача при резервација!
Домашни миленици незадолжителна доплата на рецепција 50€ по соба Дозволен е престој на еден домашен миленик по апартман, со претходна најава.
Туристичка такса Задолжителна доплата на рецепција 1.87€ по лице на ден Цената на туристичката такса е променлива и затоа го задржуваме правото за промена на цената за туристичка такса, во согласност со одлуките на локалните власти.
Туристичка такса бесплатно Деца до 18 години не плаќаат туристичка такса.
Еколошка такса Задолжителна доплата на рецепција 0.2€ по лице на ден Деца до 18 години се ослободени од плаќање на еко такса.
Депозит за апартман Задолжителна доплата на рецепција 300€ по соба Плаќањето се врши во готовина и со кредитна картичка. Депозитот се враќа при напуштање на објектот ако сместувањето сте го оставиле според куќниот ред на објектот и ако сте ги платиле сите услуги кои се плаќаат на самото место.
Гаража незадолжителна доплата на рецепција 40€ по соба Расположливост на паркирни места со оглед на димензиите на вашето возило задолжително да се провери на рецепција пред доаѓање!
Отворен паркинг вклучено во цената Расположливост на места и димензии на возилото задолжително да се провери на рецепција!
Ски гардероба вклучено во цената Одговорноста на заштитата на ски опремата е во надлежност на објектот.
Отворен базен вклучено во цената Информација за работното време на отворениот базен се наоѓа на рецепција.
Сауна незадолжителна доплата на рецепција 6€ по лице Информациите за работно време, цени и резервација на сауна се наоѓаат на рецепција.
Фитнес сала вклучено во цената Информации за работно време и влез во фитнес центарот се наоѓаат на рецепцијата.

Продолжете со вашето пребарување

Продолжете со пребарување

Пријавете се на нашата мејлинг листа!

 
 


Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.