Le Corbier
+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Le Corbier

Почетна страна  >  Francija  >  Le Corbier
Сместување
4 Сместување
Ски патекa
310km Ски патекa
До
1100m До 2620m

Le CorbierСки центар Le Corbier сместен во срцето на ски областа Le Sybelles со 90км ски патеки. Тивок, семеен ски центар без автомобили. Le Corbier е дел од четвртата најголема поврзана ски регија во Франција со 6 меѓусебно поврзани ски центри (Albiez Montrond, La Toussuire, Le Corbier, Les Bottières, St Colomban des Villards, St Jean d’Arves) со вкупно 310км одлично уредени и поврзани патеки.Понуда на спорт и забава


1 Aqua park
Базен и wellness/спа
1 СПА центар:
Информации за работното време на СПА центарот се може да најдете на рецепција.
1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има продавница.
1 Пекара
Во местото има пекара.
1 Автобуски превоз
1 Туристичко биро
Туристичко информативен центар, тел. број +33(0)4 79 83 04 04.
1 Банка/банкомат
Во местото има повеќе банкомати.
1 Продавница за сувенири
Повеќе мали продавници со сувенири и локални производи.
1 Полициска станица
Полициска станица, унифициран број 17.
1 Пошта
Пошта Le Corbier, затворена во сабота и недела.
1 Лекар
Медицинска служба Le Corbier, тел. број +33 4 79 59 20 34 или унифициран број 17.
1 Прва помош
Брза помош, унифициран број 17.
1 Аптека
Аптека Le Corbier, отворена секој ден. Тел. број +33 4 79 56 72 74.
1 Планинска служба
Планинска служба, унифициран број 15.
1 Кино
Кино Ariane Le Corbier.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Спортски центар
Спортски центар Le Corbier: фитнес, теретана, групни вежби, индивидуални програми.
1 Санки со кучешка запрега
Возење со кучешка запрега по околината, секој ден од 09:00 до 17:00 часот. Сите информации и резервации на телефонскиот број +33 6 82 75 99 26.
1 Snowshoeing
Планински прошетки со водич,секој ден, во зависност од временските услови. Сите информации и резервации на телефонскиот број +33 (0)4 79 56 75 85.
1 Ski touring
Организирано од француската ски школа ESF, група од 4 до 8 лица. Информации и резервации на телефонски број +33 (0) 4 79 56 75 85.
1 Параглајдинг
Панорамски лет со падобран во тандем. Сите информации и резервации на телефонскиот број +33(0)4 79 83 04 04.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.