La Tania
+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

La Tania

Почетна страна  >  Francija  >  La Tania
Сместување
1 Сместување
Ски патекa
150km Ски патекa
До
1850m До 2740m

La TaniaLa Tania - идилично алпинистичко село лоцирано во срцето на најголемиот ски-центар во светот, 3 Vallee. Станицата се наоѓа помеѓу поголемите и попознатите места, Courchervel и Meribel. Познат е по својата смиреност и одлична локација, бидејќи се наоѓа во срцето на трите долини и нуди одлични можности за пристап до белите падини на оваа XXL ски област. Градот ја има потребната инфраструктура за да ги задоволи потребите на посетителите.


snow

Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Постојат 2 пазари во областа.
1 Пекара
Во местото има пекари.
1 Туристичко биро
La Tania TIC, отворен секој ден. Т: +33 4 79 08 40 40.
1 Банка/банкомат
Во местото има банкомат.
1 Продавница за сувенири
Повеќе продавници со локални производи.
1 Полициска станица
Полициска станица La Tania. Т: +33 4 79 08 34 69 или 17.
1 Пошта
Пошта La Tania, затворена за време на викендите и празниците. Т: +33 4 79 08 40 40.
1 Лекар
Медицински кабинет La Tania, во текот на сезоната отворена секој ден. Т: +33 4 79 08 29 60.
1 Прва помош
Општи телефонски број 15.
1 Планинска служба
Општи телефонски број 15.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Snowshoeing
Прошетка со водич, достапна секој ден, во зависност од времето. Информации и резервации по телефон +33 6 80 33 56 11.
1 Ski touring
Водени тури низ околните планини придружени со лиценциран водич. Можност за изнајмување на опрема. Сите информации и резервации по телефон +33 6 80 07 06 60.
1 Ноќен клуб / дискотека
Pub le Ski Lodge

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.