La Clusaz
+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

La Clusaz

Почетна страна  >  Francija  >  La Clusaz
Сместување
1 Сместување
Ски патекa
125km Ски патекa
До
1100m До 2600m

La ClusazБез оглед на тоа што е еден од најголемите француски скијачки центри,La Clusaz не изгуби автентичен планински шарм. Населбата расте и се развива околу традиционално планинско село заедно со прекрасниот главен плоштад и Савојската црква. На локалните пазари, локалните производи се продаваат секој понеделник. Од главниот плоштад, улиците се шират насекаде каде што има продавници, ресторани, барови. Богатиот избор на сместувачки капацитети е уште еден плус за оваа населба.Понуда на спорт и забава


1 СПА центар:
Информации за работното време на СПА центарот се може да најдете на рецепција.
1 Масажа:
Сите дополнителни информации за масажите може да ги добиете на рецепција.
1 Сауна:
Информации за работно време и резервација на сауна се наоѓаат на рецепцијата.
1 Wellness центар:
Работното време на wellness центарот се наоѓа на рецепција.

Дополнителна понуда за скијачиloading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.