+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Isola 2000

Почетна страна  >  Francija  >  Isola 2000
Сместување
3 Сместување
Ски патекa
120km Ски патекa
До
1800m До 2610m

Isola 2000Овој модерен ски центар, многу популарен во својата област , од Азурниот брег оддалечен е помалку од 100 км и тоа му гарантира голем број сончеви денови во текот на целата зима додека високата позиција на ски центарот овозможува добри снежни услови.

Ски центарот се наоѓа на 1800 м - 2610 м.н.в. и има 120 км уредени ски патеки. Околу 90 км патеки покриени се со топови за снег, што овозможува ски сезоната да трае до крајот на април. Заедно со ски центарот Auron овозможува 255 км ски патеки.

Од Isolа можна е екскурзија за Nicа со локален автобус за само 1€.Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има маркети.
1 Пекара
Во местото има пекари.
1 Туристичко биро
TIC Isola 2000, отворена секој ден. Телефонски број +33 4 93 23 15 15.
1 Банка/банкомат
Во местото има банкомат.
1 Продавница за сувенири
Неколку мали продавници со локални производи.
1 Полициска станица
Полициска станица Isola 2000, телефонски број +33 4 93 23 11 68 или 17.
1 Прва помош
Унифициран телефонски број 15.
1 Аптека
Две аптеки - Roumy и Pharmacie 2000.
1 Планинска служба
Унифициран телефонски број 15.
1 Кино
Кино 2000. Информации на телефон +33 8 92 68 05 91.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Куглање
Мини куглана во барот Snowball, отворен од 17:00 - 02:30 h. Информации и резервации на тел. број +33 4 93 02 16 49.
1 Snowshoeing
Планинарење со водич, на располагање секој ден , во зависност од временските услови. Информации и резервации на број +33 6 12 77 93 98.
1 Ski touring
Тури по околните планини во придружба на лиценциран водич. Можност за изнајмување на опрема. Сите информации и резервации на тел. број +33 4 93 23 28 00.
1 Параглајдинг
Лет со параглајдер во тандем, резервации и информации на тел. број +33 6 70 74 40 09.
1 Ноќен клуб / дискотека
Le Crocodile Pub, The Hunter.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.