+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Morillon

Почетна страна  >  Francija  >  Morillon
Сместување
3 Сместување
Ски патекa
265km Ски патекa
До
700m До 2500m

MorillonНАПОЛНЕТЕ ГИ БАТЕРИИТЕ

Le Grand Massif е четвртиот најголем француски поврзан зимски центар, коj го сочинуваат ски центрите Samoëns, Flaine, Morillon, Les Carroz и Sixt-Fer-a-Cheval.

Ски ресортот Morillon важи за најмал од сите кои се наоѓаат во подрачјето Le Grand Massif. За некои тоа што е мало е и негова најголема предност. Мирното, шармантно француско место на своите гости им приредува магичен ски одмор.
Главната карактеристика на ова место е неговата автентичност, со тоа што секоја година ја проширува својата понуда и се труди да им обезбеди се на своите гости..Се наоѓа во центарот на Le Grand Massif, а оваа одлична локација му дава уште една предност во однос на другите ски центри.
Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има маркет.
1 Пекара
Во местото има пекара.
1 Туристичко биро
Morillon TIC, отворен секој ден. Т: + 33 450 90 15 76
1 Банка/банкомат
Во местото има банкомат.
1 Продавница за сувенири
Неколку помали продавници со подароци, сувенири и локални производи.
1 Полициска станица
Општ телефонски број 17.
1 Прва помош
Општ телефонски број 15
1 Аптека
Marillon Pharmacy, отворена секој ден. Т: +33 4 50 90 60 79
1 Планинска служба
Општ телефонски број 15.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Качување по мраз
Качување по ледени карпи во придружба на водич. Сите информации и резервации на телефонскиот број +33 450 34 43 12.
1 Санки со кучешка запрега
Возење со кучешки запреги по околните патеки, информации и резервации на телефон +33 677 82 09 45.
1 Snowshoeing
Snowshoeing со водич, достапна секој ден, во зависност од времето. Информации и резервации по телефон +33 611 72 25 74.
1 Ski touring
Водени тури низ околните планини придружени од лиценциран водич. Можност за изнајмување опрема. Сите информации и резервации на телефонскиот број +33 450 90 15 09.
1 Параглајдинг
Параглајдинг во тандем, резервации и информации на телефонскиот број +33 450 90 30 08.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.