+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


КОЛАЧИЊА
Колачињата се збир на информации кои на компјутер ги зачувува веб-страницата што ја посетувате, со намера да го подобрите корисничкото искуство. Колачињата не се штетни и секогаш се временски ограничени. Ние ги користиме следните колачиња.
Група 1:
Тие се клучни и без нив веб-страница нема да функционира правилно. Се поставуваат при поднесување на формулар, кога се пријавувате и купувате преку Интернет или вршите каква било интеракција со веб-страницата со кликнување на едноставни врски. Не ни треба вашата потврда за овој тип колачиња.
 Група 2:
Со помош на овие колачиња, го анализираме сообраќајот на страницата со цел да го подобриме корисничкото искуство. Со користење на веб-страница, вие се согласувате да инсталирате колачиња во вашиот прелистувач.
Група 3:
Колачиња на нашите партнерски услуги Facebook, Twitter и Google. Ако не се согласувате со користењето, нема да го инсталираме колачето, но може да се случи некои од интересните функции на веб страната да не Ви бидат достапни. Како да управувате и да ги оневозможите колачињата на персонален компјутер.
Складирањето на колачиња е под ваша контрола, бидејќи во прелистувачот кој го користите колачињата можете да ги ограничите или да ги оневозможите. За информации за поставките за колачиња, одберете го веб-прелистувачот што го користите.
Chrome
Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 ali 8
Opera (страница на англиски јазик)
Safari (страница на англиски јазик)
Ако ги исклучите колачињата,некои од можностите на веб страната може да бидат оневозможени.
Попис на колачињата кои ги користи оваа страна:
 • ИМЕ НА КОЛАЧЕТО: _icl_current_language
 • ОПИС: Одбрана јазична варијанта на страницата
 • УСЛУГA: Веб страна
 • РОК НА ТРАЕЊЕ: 24 часа
 • ИМЕ НА КОЛАЧЕТО: _icl_visitor_lang_mk
 • ОПИС: Одбрана јазична варијанта на страницата
 • УСЛУГА: Веб страна
 • РОК НА ТРАЕЊЕ: 24 часа
 • ИМЕ НА КОЛАЧЕТО: NS_CookieInfo
 • ОПИС: Прифаќање на создавање колачиња од страна на посетителот на страната
 • УСЛУГА: Веб страна
 • РОК НА ТРАЕЊЕ: 1 година
 • ИМЕ НА КОЛАЧЕТО: __utma
 • ОПИС: статистика на прегледот на веб страната
 • УСЛУГА: Google Analytics
 • РОК НА ТРАЕЊЕ: 2 години
 • ИМЕ НА КОЛАЧЕТО: __utmb
 • ОПИС: статистика на прегледот на веб страната
 • УСЛУГА: Google Analytics
 • РОК НА ТРАЕЊЕ: 1 ден
 • ИМЕ НА КОЛАЧЕТО: __utmc
 • ОПИС: статистика на прегледот на веб страната
 • УСЛУГА: Google Analytics
 • РОК НА ТРАЕЊЕ: траење на сесијата
 • ИМЕ НА КОЛАЧЕТО: __utmz
 • ОПИС: статистика на прегледот на веб страната
 • УСЛУГА: Google Analytics
 • РОК НА ТРАЕЊЕ: 6 месеци
 
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.