+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

snow

SKIFUN express поаѓања


Почетна страна  >  busom-na-skijanje
loading ...

Најефтино, најзабавно, најудобно


Предноста на организираниот автобуски превоз не е само во безбедноста и цената, туку и во начинот на патување. Патувањето кон француските Алпи е возбудливо само по себе. Ако плус имате време и да ја разгледувате околината, да читате книга, да пребарувате по телефон или да се забавувате со пријателите, тогаш можеме да кажеме дека патувањето со автобус навистина може да биде добар избор во целост.
Возењето Ви нуди можност да разговарате со професионалните водичи на SKIFUN, кои ќе можат да Ви одговорат дури и на најсложените прашања. Сите водичи на СКИФУН се искусни скијачи и познавачи на француските скијачки центри, па нивниот совет -во автобусот или за време на одморот-сигурно ќе Ви биде од корист.
Багажот нема да Ви биде проблем бидејки автобусите имаат дополнително место за ски опрема. Вашиот автомобил можеби и со кровен куфер нема да има доволно место, ќе Ви треба комби. Повеќето француски ски центри бараат плаќање за паркинг (70-100 евра неделно ), меѓутоа возило не Ви е потребно бидејќи Вашиот апартман ќе биде во непосредна близина на ски патеките.

Организираме оптимални автобуски услуги врз основа на 10- годишно искуство. Заминување од Македонија од Скопје, Струмица, Штип, Радовиш, Велес и Куманово, за поголеми групи и од други земји. Заминувањето од Скопје е закажано во петок во 13:30 часот, а до дестинацијата најчесто се пристигнува помеѓу 18.00 и 19.00 часот, земајќи предвид и неколку запирања - ова е и оптимално време за преземањето на апартманите.

Враќањето во Македонија е предвидено во петок во вечерните часови, најверојатно помеѓу 22:00 и 23:00 часот, со што се избегнуваат непријатностите на огромната гужва на патиштата во сабота наутро. Ноќното возење е исто така попријатно и побрзо (можност за спиење во автобусот). Пристигнување во Македонија во сабота наутро.

Тим SKIFUN

SKIFUN Ви нуди: 

Повратен превоз од Скопје, Струмица, Радовиш, Штип, Велес, Куманово од 160 ЕУР по лице, 10ЕУР попуст за деца до 11,99 години.
Модерни, удобни и брзи автобуси.
Модерни, удобни и брзи автобуси
Пауза за шопинг на враќање од ски ресортот со попусти.
 

Одбери го својот пакет со автобуски превоз


Пронајди го својот автобуски превоз

Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.