+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеЈа заборавив лозинката
НОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

snow

Ски пакети со автобуски превоз


Почетна страна  >  bus-package
Број на возрасни лица: Број на деца:
 
Години
Одберете ски карта
Автобуски превоз
Ски Школа
1.

Најдобри пакети по најниска цена


Почитувани скијачи,

Ексклузивните ски пакети со автобуски превоз ги направивме со цел наједноставно и по најниски цени да стасате до најпознатите ски центри.

Нашата цел е безгрижен транспорт до посакуваниот ски центар, заштеда на Вашиот буџет и задоволство. Ние тврдиме дека знаеме да ги одбереме најсоодветните датуми, скијачките центри, сместувањето и цените и да ги поврземе во врвна целина на вашиот ски одмор.

Бидејќи врз основа на непроценливо искуство и иновативност, ние сакаме да понудиме најдобри ски пакети со автобус тука и сега, решивме да одиме со нашата понуда навремено.Безбедноста на скијачката патека или на патот е најважниот дел од нашата визија, но сигурноста е исто така важна. И границите на сигурност се движат нагоре цело време 10 последователни години.

Тим SKIFUN

SKIFUN пакет со автобус 

Организиран автобуски превоз до избраните европски ски центри од Белград (на барање);
Снежна гаранција;
Надомест за аранжман во случај на недостаток на снег

Ски центри во Австрија, Италија, Франција и Швајцарија.
сместувачки капацитети во близина или на ски патеките;
Ски карта;
Најдобри термини по најниска цена;
Можност за Spa & Wellness центри

 

Одбери пакет со автобуски превоз

Бус пакет Bad Kleinkirchheim, Австрија

Датум: 13.01. - 20.01.2018

SKIFUN совет: погоден за семејства со мали деца

- Ски центар со 103 км повеќе лесни и малку потешки патеки
- Обезбеден современ автобус
- Spa & Wellness центар со базен и сауна

Бус пакет Katschberg, Австрија

Датум: 13.01. - 20.01.2018

SKIFUN совет: Најдобра понуда

-SKIFUN ски школа
- 70km уредени ски патеки
- Оддалеченост од Скопје: 1132km

Бус пакет Les 2 Alpes, Франција

Датум: 13.01. - 20.01.2018

SKIFUN совет: патувајте со автобус и добијте најниска цена за ски пакет

- Предвидени дестинации за заминување:
- Скопје

Бус пакет Passo Tonale, Италија

Датум: 06.01. - 13.01.2018 /  13.01. - 20.01.2018

SKIFUN совет: погоден за семејства со просечни ски вештини

- Ски центар со 100км ски патеки
- Обезбеден модерен автобус
- Можност за користење Spa & Wellness центар со базен и сауна

Бус пакет Serre Chevalier, Франција

Датум: 13.01. - 20.01.2018

SKIFUN совет: препорачливо за сите генерации

-ски центар со 250 км патеки
-Обезбеден модерен автобус -Можност за користење Spa & Wellness центар со базен и сауна

Бус пакет Tignes, Франција

Датум: 13.01. - 20.01.2018

SKIFUN совет: модерен автобуски превоз по исклучителна цена!

- Ски центар со 300 км ски патеки
- Модерен автобус
- Можност за користење на Spa & Wellness центар со базен и сауна

Бус пакет Val Thorens, Франција

Датум: 06.01. - 13.01.2018

SKIFUN совет: патување со автобус и добивање на најниска цена за ски пакет!

Предвидени дестинации за заминување:
- Скопје (?)

Бус пакет Valfrejus, Франција

Датум: 06.01. - 13.01.2018 /  13.01. - 20.01.2018

SKIFUN совет: патувајте со автобус и искористете ја најниската цена на скипакетот

- Предвидени поаѓања
-Скопје

Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.