Скијање Бугарија- SKIFUN
+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Bugarija

Единствена можност

Почетна страна  >  Bugarija

Бугарија

flag
Модерни ски центри по одлична цена е најдобрата дефиниција за Бугарија. Инфраструктурата е добро уредена, снегот е скоро загарантиран од декември до април.
Најголемите ски центри Bansko и Borovets се издигнуваат до 2.500 м.н.в. Самите населби се полни со модерно и квалитетно сместување , а Банско се наоѓа на балканскиот freestyle престол, па покрај снежниот парк има и вистински half-pipe.

ВО БРОЕВИ:
Цени на дневна ски карта :
15 – 58 лева ( 8-29 €)

SNOW/FUN PARK
Активни паркови: 3
Bansko
Pamporovo
Borovets


ВО БРОЕВИ

Активни ски центри: 20-
Вкупно ски патеки: 250+ km
Вкупно жичарници : 100+
SNOW/FUN ПАРКОВИ

Bansko
Pamporovo
Borovets

Највисок ски центар: 2.560 м.н.в.
Најголема висинска разлика: 1.570м
loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.