+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

snow

Best deal


Почетна страна  >  best-deal
loading ...

Пронајди го својот адреналин!


Мили наши,
Најмногу се трудиме и веруваме во слободата на избор и одлучување.
Токму заради тоа вложивме многу време и труд да направиме разновидни и квалитетни ски пакети.
Во тек на создавањето на понудата за ски пакети го користиме нашето знаење кое произлегува од долгогодишното искуство и познанства со сите релевантни луѓе во ски центрите.Повеќе од една деценија ја негуваме традицијата на добри односи со сопствениците на сместувачките објекти , најдобрите клубови и со менаџментот на жичарниците. Како резултат на тоа успеваме да го поделиме со Вас нашето скијачко уживање и да Ви понудиме најповолни пакети во врвните ски центри.
Нашата желба за константна надградба на уживањето допринесе за разновидната и внимателно одбрана понуда на сместување во ски центрите.
На Вас останува само да не прашате и да го одберете својот нов адреналин....

Тим Skifun

Best deal накратко: 

Најниски и единствени цени на аранжманите кои вклучуваат сместување и ски карта
Ски ресорти во Австрија ,Италија , Франција и Швајцарија
Внимателно одбрано и проверено сместување

Продолжени викенди , седмодневни и десетдневни пакети
Снежна гаранција -враќање на уплатените пари во случај на недостиг на снег
Подарок ваучер за скијање во март!
 

Одбери го својот Best deal

Best deal Kopaonk

Датум: 01.12. - 06.12.2018 / 23.12. - 30.12.2018 / 26.12. - 30.12.2018 / 27.12. - 30.12.2018 / 20.01. - 27.01.2019 / 27.01. - 03.02.2019 / 10.03. - 17.03.2019 / 17.03. - 24.03.2019

Skifun порачува: Искористете ги неповторливите цени пред почетокот на гужвите за Ски опенинг!

- Специјална цена во исклучителниот хотел Grey 4*
-Неограничено користење на Spa & Wellness центарот
-Попуст на наемот на опрема, масажи и ресторанските услуги
Best deal Obertauren

Датум: 30.03. - 03.04.2019 / 03.04. - 06.04.2019

SKIFUN совет: погодно за фамилии

- Ски центар со 100 км ски патеки
- Оддалеченост од Скопје: 1.165 километри
- Загарантиран снег поради високата позиција

Best deal Turracher Hoehe

Датум: 02.03. - 09.03.2019 / 17.03. - 20.03.2019 / 28.03. - 31.03.2019

SKIFUN совет: погоден за фамилии

- Ски центар со 42 километри ски патеки
- Оддалеченост од Скопје: 1.181 километри
- Проверено сместување во близина на ски патеките

Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.