+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Zillertal

Почетна страна  >  Avstrija  >  Zillertal
Сместување
17 Сместување
Ски патекa
143km Ски патекa
До
580m До 2500m

ZillertalДолината Zillertal поради своите неограничени можности го добила називот на најактивна долина на светот. Целото подрачје има 506 км патеки со огромна дополнителна понуда. Ски центрите меѓусебно се оддалечени на неколку минути возење , па секој ден можете да уживате во различен ски центар. По целата долина вози локален shuttle бус. Идеално место за вистинско ски сафари!Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има повеќе продавници
1 Пекара
Во местото има повеќе пекари.
1 Туристичко биро
Туристички информативен центар, Zillertal Arena, е отворен секој ден. Телефонски број +43 5282 22810.
1 Банка/банкомат
Во местото има повеќе банки и банкомати.
1 Продавница за сувенири
Помали продавници за сувенири и локални производи.
1 Полициска станица
Полициска станица Zillertal ,Телефон +43 59 1337 253100 или консолидиран број 133
1 Пошта
Поштата е затворена во сабота и недела.
1 Лекар
Медицинска и спасувачка служба, унифициран број: 112
1 Прва помош
Медицинска и служба за прва помош:112
1 Стоматолог
Стоматолошка ординација Dr. Anna Jägger , телефонски број +43 5283 28874.
1 Аптека
Аптека, затворена во недела.
1 Планинска служба
Планинска служба број:144

Дополнителна понуда за скијачи


1 Куглање
Спортски центар Zell am Ziller, куглање, резервација на патеката на телефонскиот број +43 5282 4946.
1 Затворен тениски терен
Спорт ЦентарZell am Ziller, затворен тениски терен, резервација на патеката на телефонскиот број +43 5282 4946.
1 Спортски центар
Спортски центарZell am Ziller: тенис, покриен мраз лизгалиште.
1 Лизгалиште
Покриено лизгалиште во спортскиот центар Zell am Ziller и неколку отворени лизгалишта. Можност за изнајмување на лизгалки.
1 Качување по мраз
Качување по замрзнат водопад со водич. Сите информации и резервации на телефонскиот број +43 664 4065 650.
1 Санки со коњска запрега
Возење со коњска запрега низ околните села. Сите информации и резервации на телефонскиот број +43 6643 726 859.
1 Snowshoeing
Планинарење со чевли за снег со водич секој ден, во зависност од временските услови. Сите информации и резервации на телефонскиот број +43 664 313 9800.
1 Ski touring
Тури по околните планини со лиценциран водич. Можност за изнајмување на опрема. Сите информации и резервации на тел. број +43 435 282 2419.
1 Параглајдинг
Параглајдерски лет во тандем. Сите информации и резервации на телефонскиот број + 43 664 313 9800.
1 Ноќен клуб / дискотека
Badwandl Discothek, Nightzone, Fuchslöchl Zillertal.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.