Mayrhofen
+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Zillertal - Mayrhofen

Почетна страна  >  Avstrija  >  Zillertal - Mayrhofen
Сместување
85 Сместување
Ски патекa
143km Ски патекa
До
580m До 2500m

Zillertal - MayrhofenПоради неограничените можности, долината Zillertal се нарекува и „најактивната долина во светот“. Целата област ви нуди дури 506км ски патеки, што во целост обезбедува уникатен скијачки одмор. Во исто време, низ целиот регион се достапни огромен број дополнителни понуди кои чекаат само на вас! Скијачките центри се оддалечени само неколку минути едни од други, така што секој ден можете да скијате на друга ски патека. Тука е и ски бусот што вози низ долината. Идеален избор за вистинско ски сафари!Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
1 Пекара
1 Месара
1 Туристичко биро
1 Банка/банкомат
1 Продавница за сувенири
1 Полициска станица
1 Пошта
1 Лекар
1 Прва помош
1 Стоматолог
1 Аптека
1 Планинска служба
1 Кино
1 Музеј

Дополнителна понуда за скијачи


1 Затворен тениски терен
1 Спортски центар
1 Качување по мраз
1 Санки со коњска запрега
1 Snowshoeing
1 Ski touring
1 Параглајдинг
1 Ноќен клуб / дискотека

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.