+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Sillian

Почетна страна  >  Avstrija  >  Sillian
Сместување
2 Сместување
Ски патекa
22km Ски патекa
До
1103m До 2400m

SillianSillian со над 50 км добро уредени патеки нуди првокласно скијање во еден од најпопуларните семејни скијачки центри во Австрија. Мал град со 2000 жители на само 4 километри од италијанската граница. Sillian е еден од најбрзорастечките ски центри во оваа област на источен Tirol.

На ски патеката има многу забава, ресторани , apres ski барови, бројни ресторани и слаткарници во градот кои сигурно ќе ги задоволат сите вкусови.Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Неколку продавници во местото.
1 Пекара
Неколку помали пекари во местото.
1 Туристичко биро
Туристички Информативен Центар, Телефон +43 5021 2212.
1 Банка/банкомат
Банка Reiffeisen и повеќе банкомати во местото.
1 Продавница за сувенири
Повеќе мали продавници со поклони,сувенири и локални производи.
1 Полициска станица
Полиција : 133
1 Пошта
Пошта Sillian,, отворена секој ден освен недела . Телефонски број +43 6802 081 830.
1 Лекар
Брза помош и планинска службa: 112
1 Прва помош
Брза помош и планинска службa: 112
1 Стоматолог
Стоматолошка ординација Dr. Wolfgang Gasser, телефонски број +43 4842 6270.
1 Аптека
Аптека Marian, отворена секој ден и недела претпладне. Телефонски број +43 484 263 290
1 Планинска служба
Здравствен центар и планинска служба за спасување : 144

Дополнителна понуда за скијачи


1 Спортски центар
Фитнес центарот е отворен секој ден, освен во неделите и празниците. Информации на www.gesundheitswelt-sillian.at
1 Лизгалиште
Лизгалиштето е отворено секој ден од 10:00 до 22:00h .
1 Качување по мраз
Во организација на агенцијата Alpin Aktiv Hochpustertal, сите информации на www.bergschule-aah.at или на број +43 4842 6085.
1 Snowshoeing
Во организација на агенцијата Alpin Aktiv Hochpustertal, сите информации на www.bergschule-aah.at или на број +43 4842 6085.
1 Ski touring
Во организација на агенцијата Alpin Aktiv Hochpustertal, сите информации на www.bergschule-aah.at или на број +43 4842 6085.
1 Ноќен клуб / дискотека
Ноќен клуб Rancho-Grill.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.