+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Matrei

Почетна страна  >  Avstrija  >  Matrei
Сместување
5 Сместување
Ски патекa
42km Ски патекa
До
980m До 2426m

MatreiMatrei се наоѓа во националниот парк Höhe Tauern на одлична локација, со прекрасен поглед на околните планини. Од едната страна е највисокиот врв на Австрија, Grossglockner, од другата стрмниот Grossvenediger со 3674м н.в. Изобилството од
сонце, но и снежни врнежи со минусни температури, овозможуваат скијање уште во ноември. И покрај тој факт, ништо не се препушта на случајот, па 90% од ски ресортот е покриен со снежни топови...Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има повеќе продавници.
1 Пекара
Во местото има повеќе мали пекари.
1 Туристичко биро
Туристичко информативен центар, телефонски број +43 50 212 500.
1 Банка/банкомат
Една банка и повеќе банкомати.
1 Продавница за сувенири
Неколку помали продавници со сувенири и локални производи.
1 Полициска станица
Полициска станица Matrei, тел. број +43 59 1337 234100 или унифициран број 133.
1 Пошта
Пошта Matrei, затворена во сабота и недела.
1 Лекар
Здравствен центар и спасувачка служба, унифициран број 112.
1 Прва помош
Брза помош и спасувачка служба, унифициран број 112.
1 Стоматолог
Стоматолошка ординација Dr. Cornelia Trojer, тел. број +43 487 520 000.
1 Аптека
Аптека Matrei, отворена секој ден. Телефонски број +43 4875 6523.
1 Планинска служба
Планинска служба: 144.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Лизгалиште
Лизгалиште Huben, отворено од 09:00х до 16:00h, секој ден освен викендите. Сите информации на телефонскиот број +43 676 9355 828.
1 Качување по мраз
Качување по замрзната карпа во националниот парк Eispark Osttirol со лиценциран водич. Сите информации и резервации на телефонскиот број +43 664 416 1289.
1 Санки со коњска запрега
Возење со коњска запрега во околината на Matreia, секој ден, во зависност од временските услови. Сите информации на телефонскиот број +43 699 118 383 81.
1 Snowshoeing
Snowshoеing со водич, секојдневно, зависно од временските услови. Сите информации и резервации на телефонскиот број +43 4875 516 110
1 Ski touring
Тури низ околните планини со лиценциран водич. Можност за изнајмување опрема. Сите информации и резервации на +43 4875 516 110.
1 Ноќен клуб / дискотека
Ноќни клубови Panorama и Alpenpub.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.