+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Maria Alm

Почетна страна  >  Avstrija  >  Maria Alm
Сместување
3 Сместување
Ски патекa
120km Ски патекa
До
802m До 1900m

Maria AlmСки подрачјето Hochkönig е младо, големо и симпатично - велат локалните жители. И тоа е навистина интересно, бидејќи можете да патувате меѓу места или да останете во областа , во зависност од тоа што повеќе ве привлекува - уредени ски патеки, забавен парк или неверојатни ски можности надвор од поставените патеки.
Особено интересен е Königstour, кој секогаш ги привлекува странските и домашни скијачи. Во Marija Almo има и ноќно скијање и голем број cross-country патеки кои се протегаат се до Saalfeldna. Во прилог на скијањето , како би уживале и во локалната кујна ќе се погрижат во многуте планински куќи, само треба да застанете во една од нив.Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има повеќе маркети.
1 Пекара
Во местото има повеќе мали пекари.
1 Туристичко биро
TIC Maria Alm, тел број +43 6584 2038 820.
1 Банка/банкомат
Во местото има две банки и повеќе банкомати.
1 Продавница за сувенири
Во градот има неколку продавници со сувенири, подароци и бројни локални производи.
1 Полициска станица
Полициска станица Maria Alm, тел.бр. +43 59 133 5178 или 133.
1 Пошта
Поштата Maria Alm е затворена во сабота и недела.
1 Лекар
Прва помош:112
1 Прва помош
Прва помош:112
1 Аптека
Аптеката Pinzgau е затворена во недела.
1 Планинска служба
Планинска служба за спасување:144.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Лизгалиште
Бесплатен влез во лизгалиштето на отворено, отворено секој ден. Има можност за изнајмување на лизгалки.
1 Санки со коњска запрега
Возење со коњска запрега низ околните ридови и селото .Сите информации и резервации на тел. +43 664 949 7988.
1 Snowshoeing
Планинарење со водич, достапно секој ден, во зависност од времето. Информации и резервации на тел +43 664 4411 2016.
1 Ski touring
Тури по околните планини придружени со лиценциран водич. Сите информации и резервации на тел. +43 664 441 1206
1 Ски параглајдинг
Панорамски лет со падобран во тандем и скијање. Резервации и информации на тел.бр +43 6582 70708.
1 Параглајдинг
Панорамски лет со падобран во тандем . Резервации и информации на тел.бр +43 6582 70708.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.