+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Lachtal

Почетна страна  >  Avstrija  >  Lachtal
Сместување
1 Сместување
Ски патекa
25km Ски патекa
До
1600m До 2222m

LachtalLachtal се гордее со своите широки патеки од 25 километри и лесно достапен терен за скијање надвор од патот.
Тој е многу добро опремен за најмладите. Постои дел од скијачкото одморалиште резервирано само за нив. Квалитетно обезбедени и опремени со сето она што рударите треба да го направат во своите први снежни покривки.Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има маркет
1 Пекара
Во местото има пекара
1 Туристичко биро
TIC Lachtal тел број:+43 3587 203.
1 Банка/банкомат
Во местото има банкомат.
1 Продавница за сувенири
Во градот има неколку продавници со сувенири, подароци и бројни локални производи.
1 Полициска станица
Полиција:133
1 Лекар
Здраствена служба:112
1 Прва помош
Здраствена служба:112
1 Планинска служба
Планинска служба за спасување:144

Дополнителна понуда за скијачи


1 Ski touring
Водени тури до околните скијачки центри придружени со лиценциран водич. Сите информации и резервации на тел. +43 (0) 664 1354070.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.