+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Koralpe

Почетна страна  >  Avstrija  >  Koralpe
Сместување
1 Сместување
Ски патекa
24km Ски патекa
До
1535m До 2070m

KoralpeKoralpe важи за прв ски центар на југозападните Алпи со врв преку 2000м, и нуди скијање на 24км одлични патеки.Иако мал,стои рамо до рамо со многу поголеми ски центри од оваа регија.6 жичари имаат проток од 10000 скијачи на час,што Ви гарантира дека ниту во викенд нема гужви и редици.Ски центарот е добар и за почетници и за напредни скијачи,а нуди и добар snowparkна адреналинските зависници.Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Има маркет
1 Пекара
Има пекара
1 Туристичко биро
TIC Koralpe, тел.бр.j +43 4352 2878.
1 Банка/банкомат
Има АТМ
1 Полициска станица
Полиција 113
1 Лекар
Брза помош :112
1 Прва помош
Брза помош :112
1 Планинска служба
Горска служба:144

Дополнителна понуда за скијачи


1 Snowshoeing
Шетање со водич по снег, достапно секој ден,зависно од временските услови.Информации и резервации +43 4352 2878.
1 Параглајдинг
Панорамски лет во тандем,резервации и информации на тел.бр.+43 4352 2878.
1 Ноќен клуб / дискотека
Bar Embassy.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.