+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Innerkrems

Почетна страна  >  Avstrija  >  Innerkrems
Сместување
2 Сместување
Ски патекa
36km Ски патекa
До
1550m До 2200m

InnerkremsInnerkrems се наоѓа во тивка област меѓу националните паркови на High Ture и Nockberge, 8 км од Kremsbrücke. Во 1996 година беше формиран зимски спортски центар, кој привлече голем број спортисти. Исто така е привлечна за семејствата и за почетниците. Првиот поголем град е 30 километри Spittal, трговски и транспорт центарот на целиот регион.Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Туристичко биро
Туристички информативен центар, телефонски штанд +43 4736 600
1 Банка/банкомат
Во местото има банкомат.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Лизгалиште
Отворено лизгалиште, отворено секој ден. Можност за изнајмување на лизгалки.
1 Snowshoeing
Прошетка со водич, секој ден, во зависност од временските услови. Информации на телефонскиот број +43 4736 600
1 Ski touring
Водени тури низ околните планини со лиценциран водич. Можност за изнајмување на опрема. Информации на телефонскиот број +43 4736 600

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.