Heiligenblut
+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

Heiligenblut

Почетна страна  >  Avstrija  >  Heiligenblut
Сместување
4 Сместување
Ски патекa
55km Ски патекa
До
1301m До 2902m

HeiligenblutHeiligenblutПонуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Има маркет.
1 Пекара
Има пекари.
1 Туристичко биро
TIC Heiligenblut Grossglockner, телефонски број +43 4824 270 020.
1 Банка/банкомат
Има банка и банкомат.
1 Продавница за сувенири
Неколку помали продавници со подароци, сувенири и локални производи.
1 Полициска станица
Полиција:133
1 Пошта
Heiligenblut Police Station, телефонски број +43 59 133 2225 или 133.
1 Лекар
Медицинска и спасувачка служба: 112
1 Прва помош
Медицинска и спасувачка служба: 112
1 Планинска служба
Планинска медицинска и спасувачка служба: 144

Дополнителна понуда за скијачи


1 Лизгалиште
Отворен мраз лизгалиште во областа Winkl, отворен секој ден до 23.00. Лизгалиште.
1 Качување по мраз
Качување на мраз водопадот придружени со водич. Сите информации и резервации на телефонскиот број +43 482 427 007.
1 Snowshoeing
Прошетка со водич, достапна секој ден, во зависност од времето. Информации и резервации по телефон +43 4824 270 020.
1 Ski touring
Водени тури низ околните планини придружени со лиценциран водич. Можност за изнајмување на опрема. Сите информации и резервации на телефонскиот број +43 482 427 007.
1 Параглајдинг
Панорамски тандемски рај, резервации и информации на +43 676 7410 906.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.