+389 23 229 922
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

СКИЈАЊЕ 2020/2021


ОВДЕ СЕ НАЈДОБРИТЕ СКИ ПОНУДИ за 2020/2021!

За резервации и информации, контактирајте не на macedonia@skifun.eu

*БЕЛИ 7* КОПАОНИК


* Ски клуб за семејствата на Белите Седмици
* 7 ноќевања во апартмани или хотел!
* 6-дневна ски карта
* SKIFUN ски школа
* Завршна велеслалом трка, награди, миниклуб, забава

Термини: 3.01 - 10.01 /10.01 -17.01/ 31.01-07.02 / 07.02-14.02.2021

Прочитај повеќе

*БЕЛИ 7* ЈАХОРИНА


* Клуб за семејства
* 7 ноќевања во апартман или хотел!
* 6-дневна ски карта
* Ски школа
* Миниклуб, натпревари, награди...
Термини: Јануари и февруари 2021

Прочитај повеќе

SKI OPENING *ЈАХОРИНА*


Пакет од 63€ по лице
* Апартмани ОЛИМП 3*, на ски патеката
* 3 ноќевања + 3-дневна ски карта
* Термин: 03.12-06.12.2020

50% попуст на ски карти!

Прочитај повеќе

АВСТРИЈА


ТРАДИЦИЈА НА КВАЛИТЕТ!
Ексклузивни понуди во сите австриски ски-центри!Прочитај повеќе

ИМАМЕ РЕШЕНИЕ ЗА КОРОНА !


НОВ ПАКЕТ - SKIFUN ГАРАНЦИЈА:
Кога резервирате патување со SKIFUN Гаранција, во случај на епидемија/ болест/ карантин Ви ги враќаме уплатените средства!

100% гаранција за рефундација во рок од 15 дена

Прочитај повеќе
   Повторно филтрирај 
loading ...

Најдобрите понуди за сите европски ски центри!

Најдобрите понуди за сите европски ски центри

1

Голем број

на задоволни клиенти
1

0€

трошоци за резервација
1

Повеќе од 120+

Ски центри во Европа
1

100%

Снежна гаранција

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

 Попуст 56€ /по лице! 
Passo Tonale
од 448€ /по лице!Пријавете се на нашата мејлинг листа!

 
 


T.A AtlantiS е ексклузивен застапник на SKIFUN Македонија!

Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.