+387 51 491 377
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Obertauren

Početna strana  >  mart-skijanje  >  Obertauern
Staza
100km Staza
loading ...

programSkijanje u proljeće donosi svoje prednosti, između ostalog, cijene su smanjene i gužva je svedena na skijaške staze, jer je glavna skijaška sezona već prošla. Duži dani karakteriziraju lakše temperature i veći broj sunčevih zraka, što omogućava znatno više aktivnosti na i izvan skijališta. Zašto onda imate razloga za skijanje u Obertaurneu u martu?

I opet ovo: u Obertaurneu smo dobili proljetni popust na najvišem nivou, koji trenutno košta čak 40 € dnevno !!!!

Obertauern ili zdjela za snijeg, kako mještani nazivaju mjesto za poziv, je skijaška staza s najvećom prosječnom visinom u Austriji , što znači da ima i najsigurniji snijeg , kao što je pokazala studija poznatog istraživača. Zimski sportovi Günther Aignera. Prosječna visina snijega je u proteklih 30 godina bila nevjerojatna 264 cm , ali je takođe zanimljivo da se snijeg u Obertauernu nije mijenjao u posljednjih 108 godina, kao što je i pronađeno u studiji. Garantovan snijeg tako da nije samo obećanje o oglašavanju, već činjenica koju podržavaju činjenice . Zbog veličanstvenog geografskog položaja sjevernih i južnih vazdušnih masa, snijeg je već garantovan od kraja novembra, iako Obertauern nema glečer.

Zanimljivo za sve ljubitelje bandi u Beatlesu: Da li ste znali da su bili u Obertauernu, Beatlesi su snimili svoje čuvene scene pokrivene snijegom za pomoć !? Cijeli svijet skija u Obertauernu! I danas možete naći dokaze da su bili tamo ...

ukratko 
Ski pass
Smještaj u udobnom apartmanu
Garantovan snijeg!
Provjeren 4 *
 

 
 

Smještajloading ...


Copyright © 2018 Skifun d.o.o.. Sva prava zadržana.