+387 51 491 377
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Livigno

Početna strana  >  mart-skijanje  >  Livigno
Smještaja
2 Smještaja
Staza
115km Staza
loading ...

programSkijanje u proljeće donosi svoje prednosti, između ostalog, cijene su smanjene i gužva je svedena na skijaške staze, jer je glavna skijaška sezona već prošla. Duži dani karakteriziraju lakše temperature i veći broj sunčevih zraka, što omogućava znatno više aktivnosti na i izvan skijališta. Zašto onda imate razloga za skijanje u Livignu ?

Livigno se nalazi u uskoj dolini zarobljenoj između talijanskih i švicarskih Alpa. Cijeli grad se proteže duž glavne ceste koja prolazi središtem doline, a sa obe strane je okružen skijaškim stazama . Od poznatog sv. Moritz je udaljen samo 45 minuta. Skijaško područje je najpoznatije po odličnom skijanju. Livigno, međutim, ne samo da je poznat po skijanju, već i zato što se to mjesto nalazi u DUTY FREE području koje je oslobođeno poreza, što znači da su cijene znatno niže od naše.

Pored svih ostalih prednosti, Livigno nas je uvjerio iu izuzetan raspored skijališta i smještajnih objekata. SKIFUN ima nekoliko saradnji sa različitim vlasnicima smještajnih objekata na ovoj lijepoj europskoj strani pod ekskluzivnim uslovima.

U terminu 6.4. - 27.4.2019. Je posebna promocija FREE SKI u Livigno, gdje je cijena skipasa već uključena u cijenu smještaja, što znači da skijate praktički besplatno!

ukratko 
Smještaj u blizini ili neposredno uz skijalište
Skipass za 115 km staza
FREE SKI u terminu 6.4. - 27.4.2019
Duty Free zona (oslobođen poreza )
U cijenu je uključen prevoz autobusom u grad
 

 
 


GalerijaSmještajloading ...


Copyright © 2018 Skifun d.o.o.. Sva prava zadržana.