+387 51 491 377
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Bad Kleinkirchheim

Početna strana  >  mart-skijanje  >  Bad-Kleinkirchheim
Staza
103km Staza
loading ...

programProljećno skijanje donosi svoje prednosti, između ostalog, smanjuje cijene i smanjuje gužve na skijalištima, jer je glavna skijaška sezona već prošla. Duži dani su označeni sa blažim temperaturama i većim brojem sunčevih zraka , što omogućava znatno više aktivnosti na i izvan skijališta. Zašto onda imate bilo kakav razlog da skijate u Bad Kleinkirchheimu?

Bad Kleinkirchheim Oswald je najpoznatiji koruški skijaški centar sa najdužom tradicijom, koji se osim skijanja i ljetnjeg planinarenja, bazira i na termalnom turizmu. Skijali smo u Badu (nekoliko puta) jer smo blizu - iz tunela Karavanke vi ste u lošem vremenu. sa velikom ponudom bazena, sauna i parnih kupki. Svi Skifun putnici imaju 50% popusta na ulazak u Terme Römerbad!

Skijalište nudi preko 100 kilometara dobro organiziranih staza i 24 skijališta, što predstavlja mogućnost ugodnog skijanja. Prema našoj procjeni, skijalište je pogodno i za skijaše sa dobrim znanjem i za početnike. Donja stanica žičare Kaiserburg predstavlja najbolju polaznu tačku za skijanje na poznatom skijalištu Franz Klammer, koji svake godine ugošćuje najbolje skijaše Svjetskog kupa.

I još: karta je već uključena u cijenu smještaja!

ukratko 
Skijaška karta uključena u cijenu smještaja!
Smještaj u apartmanima 3 * ili 4 *
50% popusta na ulazak u Terme Römerbad
Skijalište sa 103 km uređenih staza
Svi smještajni kapaciteti su 100m udaljeni od skijališta!
 

 
 


GalerijaSmještajloading ...


Copyright © 2018 Skifun d.o.o.. Sva prava zadržana.