Marilleva 1400
+387 51 491 377
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Marilleva 1400

Početna strana  >  Italija  >  Marilleva 1400
Smještaja
11 Smještaja
Staza
62km Staza
do
900m do 2180m

Marilleva 1400MALO JE U STVARI MNOGO

Ovo skijalište ima ukupno 36 staza u ukupnoj dužini od 62km. Trećina ih je savršena za djecu i početnike, dio sa blagim stazama, trećina je sa srednje zahtjevnim stazama, a nešto malo više od 10km su crne staze koje će zadovoljiti i najzahtjevnije i najbolje skijaše. Prošle godine je iznad Marilleve otvorena staza Little Grizzly koja je dugačka 810m, i ima nagib od nevjerovatrnih 70%. Iz manje Folgaride i veće Marilleve do vrha Monte Vigo (2179m) vas vozi 25 žica, većina ih je gondala i sjedežnica. Osnovni skipas važi za 62km, uz malo doplatu možete skijati i regiju Campiglio Doloiti Brenta, koji uključuje skijanje u Madonni di Campiglio, sa kojom je Folgarida-Marilleva spojena žicama, i taj skipas važi za 150km staza. Postoji mogućnost i kupovine skipasa Skirama Dolomiti, koji važi za 380km staza, i sa njime možete skijati i u okolnim skijalištima kao što su Passo Tonale, Andalo, Folgaria.

BEZ DOSADE NA SNEGU

Zabava na snijegu je odlično organizovana. Na stazi Casina se besplatno možete oprobati u slalomu sa mjerenjem vremena. U Marillevi na stazi Dos de la Pesa Facile postoji Ski Movie - prijavite se na www.ski.it i vaši Facebook prijatelji Vas mogu gledati uživo kako se spuštate na ovoj stazi dok vas snimaju dve web kamere. Za bordere i freestylere postoji moderan snow park kod sjedežnice Sghirlat. Dok je za noćno skijanje u Marillevi zadužena staza Biancaneve, noćno skijanje je uključeno u cijenu standardnog skipasa. Najbolja Apres-ski zabava je na stazi Azzura u Folgaridi. Na početku sezone na web stranici skijališta su objavljeni datumi koncerata, manisfestacija i festivala, kao i dječjih programa za cijelu sezonu, na koje ste pozvani.
Svakog ljeta skijalište radi na poboljšanju infrastrukture, tako da je novina još veći sistem za osnježavanje koj sada broji 600 topova, odnosno na savkih 100m staza po jedan. Pokrivenost skijališta Wi-Fi signalom je još veća. Treća novina je romantična. Gondola Belvedere 2 od ove sezone radi i uveče. Vodi Vas na Apres-ski zabavu na visini od 1860m, gde ćete naći romantični kutak za dvoje ili sto za veće društvo i uživati u večerima sa pogledom na Dolomite Brenta.
Folgarida-Marilleva je odlično pripremljeno skijalište za prihvat djece. Na dijelu skijališta malghet Aut postoji najveći Family Park, koji se nalazi pored vrtića u Folgaridi, ski škole i sunčane terase. Opremljen je sa dve trake i sjedežnicom Bambi. Početnici na bordu takođe imaju svoj snježni park Easy Line. Ski škola Doloasa Kids je više napraljena kao poligon igralište gdje postoji i dio za sankanje i tobaogan. Pored vrtića za djecu od 2-10 godina, djeca se mogu ugrijati i u igraonici, gledati crtane filmove, igrati Nintendo Wii...Ponuda sporta i zabave


1 Bar/pub
Radno vrijeme provjerite na recepciji objekta.
1 Restoran
Radno vrijeme restorana provjerite na recepciji objekta.
1 Piljarnica
U mjestu ima market.
1 Pekara
U mjestu ima pekara.
1 Turist biro
TIC Marilleva, telefonski br. +39 0463 757306.
1 Banka/bankomat
U mjestu ima banka i bankomat.
1 Prodavnica suvenira
Više manjih prodavnica sa suvenirima i lokalnim proizvodima.
1 Policijska stanica
Policija: 112
1 Doktor
Hitna medicinska pomoć: 118
1 Prva pomoć
Hitna medicinska pomoć: 118
1 Apoteka
Apoteka Marilleva 1400, otvorena svaki dan.
1 Gorska služba
Gorska služba spasavanja: 118
1 Bioskop
Bioskop u hotelu Solaria.

Dodatna ponuda za skijaše


1 Krpljanje
Krpljanje sa vodičem, predviđeno svaki dan, u zavisnosti od vremenskih uslova. Informacije i rezervacije na telefonski br. +39 0463 901151.
1 Ski turing
Vođene pešačke ture po planinama. Mogućnost najma opreme. Sve informacije i rezervacije na telefonski br. +39 0463 901151.
1 Noćni klub / diskoteka
Više noćnih klubova: Dai Angioi, Party i Cube.
1 Koncert: Snow Week Marilleva
Legendarno otvaranje sezone mladih: višednevni festival sa bogatim muzičkim i sportskim programom. Drugog ili trećeg vikenda u decembru, više informacija možete naći na www.snowweek.it

loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2018 Skifun d.o.o.. Sva prava zadržana.